Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 3

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (125)

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre menšie deti ako stvorené, tá moja menšia sa zabávala, dokonca chcela repete, staršia sa už ale bavila menej. Z pohľadu menších detí teda celkom fajn záležitosť, no dospelému to nepovie nič, možno okrem grafickej stránky, avšak tá už je štandardom. Slabý priemer, hlavne kvôli malej. 50/100 ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Skutečně, jen pro ty nejmenší. Celým snínkem se táhne mnoho klišé. Příběh mi připadal poměrně nezáživný a úměle natahovaný. Nenašel jsem moc originálních nápadů. Navíc je v této pohádce až přemnoho náhod a nelogičností. Ale animace je líbezná. Navíc vtom není nic nevýchovného, na děti to působí mile. Zbytek zachraňuje Gargamel (skvělý Lábus) se svým kocourem Azraelem a ztreštěným ptákem. Tahle trojka mě poměrně pobavila a zaslouží si svou vlastní třetí hvězdičku. Škoda, že nepobyla na plátně déle. Jinak malým dětem se to určitě líbit bude, takže to nebudu úplně zatracovat. Na závěr  první díl kvízovky s Pierrem. Jakou barvu mají Šmoulové? Správně, modrou. ()

Reklama

rigby 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva filmy byly docela zábavné, toto už šlo mimo mě. Je to jen infantilní a dospělému diváku (i tomu s dětským srdcem) toho bohužel nemá moc co nabídnout. Jednoduchý příběh uplyne velmi rychle, celé to hýří barvami, ani Gargamel není tak drsný jako obvykle a na závěr přijde obvyklý happyend. K tomu nesnesitelná muzika. 2- ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Hlavně u toho nepodřimujte, jinak vás dabing Jiřího Lábuse lehce zmate a nebudete vědět, jestli koukáte na šmouly nebo na mimoně. Každopádně Gargamel je jasná killer feature tohoto filmu, bez něj by bylo pusto prázdno. Bezpohlavní šmoulové, svou platonickou láskou k jediné šmoulince spíše naznačující latentní homosexualitu, jsou bezprecedentně konfrontování s celou vesnicí šmoulů evidentně jiného pohlaví a závěr asi lehce zmate i diváky školkou povinné: žádné kamarádšofty, sbližování, svatby nebo co. Pryč odsud, na nic nejsou... Největší tajemství šmoulí historie tedy podle mě trvá dál. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí tak nízké hodnocení, protože já jsem si tuto pohádku opravdu užil. Animace je naprosto skvělá, dialogy srší vtipem, doprovodná hudba je velice citlivě zvolená a prohlubuje tak jednotlivé scény. Názor, že je to opravdu jen a pouze pro děti v předškolním věku nesdílím a jednoznačně tuto zábavnou rodinnou záležitost doporučuji i starším generacím - 80%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)

Reklama

Reklama