Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mezi naprosto debilními a totálně trapně fekálními parodiemi tato vyniká několika dobrými momenty, kde jsem se upřímně zasmál. Cantmiss - myslim ta herečka je hezká, hezčí než v originále a na poměry parodie hraje dobře. Dobré vidět, že se najde ještě někdo, kdo natočí něco podobného bez naprosto debilního humoru a s trochou "inteligence". ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě pitomé, trapné a co je nejhorší, nudné...a to mam parodie celkem rád. U mě to navíc znásobuje fakt, že se mi první Hunger Games moc nelíbily. Doby parodie Tohle je Sparta jsou nenávratně pryč a tvůrci Jason Friedberg a Aaron Seltzer zřejmě už nic lepšího nepřichystají. Scény s Avengers a Expendables ale potěšily ... 40% ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer často balancují se svými parodiemi na hranici vkusu a trapnosti. U Starving Games to překvapivě až takový provar není, ačkoliv i tady se vyskytuje v menších dávkách fekální humor. Scénaristé zparodovali snad celý scénář prvního dílu HG a nutno přiznat, že několik scének se opravdu povedlo a když postupně přišli na scénu Gandalf, Expendables nebo Avengers, tak bylo o druhé hvězdě v hodnocení definitivně rozhodnuto. Škoda jen, že pánové tvůrci sráží kvalitu svých děl pořád stejnými přešlapy. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Neviem, či sú tie paródie tak slabé, alebo je dnes už všetko okukané. Pamätám ako ma Leslie Nielsen a Charlie Cheen (ale aj Scary movie) pokladali do kolien. Tu sa pár krát pousmejem. Pár krát poznamenám strefné. Ale dokopy je to slabé. Nakaždý solídny vtip pripadá milión špatných. Uznávam, že Hunger games to paroduje solídne a sex scéna, expendables, hawkeye, holý exibicionista a spol. ujdú. A najlepší bol černoch moderátor. Ale celý čas som mal pocit. Toto už niekde bolo. 2* za snahu. Ale viac menej sklamanie ako poslednou dobou pri pariach vždy. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Zase takové hovno to nebylo, aby to mělo 38 procent, to se docela divím. Jasné, je to parodická komedie, takže nic zvláštně výjmečného ale na to si to ani nehraje a to je jedině dobře. Některé scénky jsou vyloženě trapné ale u některých se naopak smějete jak dábel. Jo, dokázalo to pobavit a o tom komedie je. 3 hvězdy jsou z mého pohledu hodně férové hodnocení. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama