Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před sto lety byly ďáblovy oddíly, které chtěly zničit svět, donuceny k ústupu do záhrobí. Dnes opět přišel jejich čas. Chtějí zaplavit svět svou temnou silou. Neočekávaně jsou však zastaveny. Komu se to podařilo? Záhrobnímu komandu! Komandu amerických dětí, které se spojí a dětskou bezelstností neohroženě bojují proti teroru krutých monster. Dobrodružný film pro děti a mládež je nejen napínavý, ale také veselý. Setkáte se tu s řadou legendárních filmových příšer, například Draculou, Frankensteinem, Vlkodlakem, Mumií, Netvorem z Černé laguny a dalšími. O kvalitě speciálních efektů není třeba se příliš rozepisovat. Stačí připomenout jména dvou mužů, kteří se na nich podíleli: Richard Edlund a Stan Winston. Tím je řečeno vše. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Derek 

všechny recenze uživatele

skoda ze som monster squad nevidel ako male decko lebo tento film nema daleko od ostatnych detskych klasik ako goonies (tym sa podoba najviac) ci gremlins (jednoducho amblinovky) ale ani to mi nebranilo si zahrobne komando uzit! v zahrobnom komande je skupina deti (jeden z najslabsich clankov filmu kde i ked decka su sympaticke do pamati sa nikdo nezapise) nutena bojovat s monstramy zo starych hororov (dracula, wolfman a tak), dvojica dekker (ktory opat kombinuje humor a horor ako v night of creeps) a black (samozrejme ze sa nehlaskuje ako v jeho inych klasikach ale stale je tu dost vtipov i pre starsich) ide na plny plyn, ale urcitym nedokonalostiam sa tiez nevyhne (preco policajti nestrielaju ale snazia sa prisery ubit rukami? ale to je len take hnidopichstvo z mojej strany) co vsak vobec neznizuje na zabavnosti! je smutne ze dekker po otrasnej trojke robocopa uz nedostal sancu... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po nadšení z Noci husí kůže jsem očekával od Záhrobního komanda stejnou kvalitu, ale kromě v úvodu pár solidních hlášek, kdy malí kluci mají slušnou vyřídilku filmu hodně dochází v druhé polovině dech. Dalo mě to jediné, vím jak zneškodnit mumii, stačí najít plandající obvaz, uvázat jej k šípu a ten vystřelit, pak už není co řešit. Další Dekkerův film jsem viděl nedávno a tím byl katastrofální Robocop 3. Mimochodem stejně jako v Záhrobním komandu se i u Predátora Evoluce sešli Shane Black s Dekkerem a dopadlo to jak všichni víme dost podobně jako tady. Tedy špatně. 40% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobro a zlo sú po väčšinu času v rovnováhe, akurát raz za sto rokov sa môžu tieto sily prevážiť. No a práve teraz nastal ten čas, kedy má zlo možnosť preraziť a ovládnuť svet. Pomocou magického amuletu a rituálneho ceremoniálu sa tomu pokúsi zabrániť partia adolescentov. Rozhodnú sa odvážne postaviť na odpor prisluhovačom temnoty. Musia čeliť takým nebezpečným, nadprirodzeným protivníkom ako je gróf Drakula, Frankensteinove monštrum, oživlá múmia, vlkodlak, či netvor z Čiernej lagúny. Jedine odhodlané záhrobné komando mladých bojovníkov proti nečistým silám, môže zastaviť inváziu diabolských oddielov, ktoré chcú uvrhnúť svet do temnoty. Snímok "The Monster Squad" natočil v roku 1987 režisér a scenárista Fred Dekker. Je to zábavný, dobrodružný, kinder fantasy horror, ktorý je nasiaknutý nezameniteľnou, podmanivou americkou filmárčinou osemdesiatych rokov minulého storočia. *** ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Stará škola, jak se patří:) Poctivé masky, správná míra humoru a lehký nádech béčkovitosti. Dětští herci skvělí a sehraní. Zaujal mě zejména "leader" v podání mě zcela neznámého Andre Gowera. Na scénáři se podílel i Shane Black, který měl své nejlepší scénáristické kousky teprve před sebou. Scéna loučení malé holčičky s Frankensteinem mě i docela dojala. The Monster Squad je jedním ze dvou osmdesátkových filmů, kde parta malých chlapců čelí nepříteli v podobě hororových postav. A v tomto nehraje Corey Feldman:) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Taká béčková variácia na klasické spielbergovské detské dobrodružstvá (Goonies, E.T., v novom prevedení Super 8). Scenár ďaleko zaostáva, hlášok je málo, detské postavy sú veľmi matne napísané (najmä je ich strašne veľa), chémia medzi nimi nefunguje. Všetko ale vynahrádzajú skvelé universalovské monštrá, ktoré po prvý krát môžeme vidieť pokope (akurát Dracula je trochu mdlý)! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Po snímku Hrůzná noc 2 (1989) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si Jon Gries zahrál vlkodlaka. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama