Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Tákže Poslední výkřik. Pokud to byl opravdu studentský film - což si nejsem úplně jistá, tak to potenciál mělo a tu jednu hvězdičku si to zaslouží. Pokud bych to měla ale brát seriózněji, tak už to spíš klouže k tomu odpadu. Inspirace americkými slashery byla viditelná, leč v českém prostředí to prostě působí vtipně. Příště by to chtělo víc zamakat na scénáři, aby se eliminovaly nesrovnalosti a wtf momenty. Herecké výkony ideální rozhodně nebyly, nejvíc se mi z neherců líbil Miro Šmajda. Telefonovací scény byly zvláštní, takhle snad nikdo do telefonu nemluví... Předabovaná Iveta mě mrzí. Petr Machala a Štěpán Olivie Turek tam vůbec nemuseli být, nebo se jim měly připsat minimálně ještě dvě scény, jinak tam jsou úplně zbytečně. Stopáž byla předlouhá. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem z toho viděl opravdu jen kousek, protože dál se to nedalo. Nedělám tohle často a nerad takhle hodnotím, ale tady si to s klidem dovolím. To totiž byla tak ubohá a příšerná sračka, špatně natočená, zahraná, napsaná... tam nebylo dobře vůbec nic. A ještě v tom hraje troska Bartošová! Ou, jak na tohle někdo může dát peníze, aby se to natočilo a šlo do kin?! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zmasakrovana Bartosova byla fajn jinak ale souhlasim z tim ze je to solidni sranec od Kucery mne celkem solidne pobavila Cepel smrti ktera byla sice taky pyzdovina ale sem tam prekvapila a mela originalni konec tohle je taky tak spatny az je to zabavny to zase jo ale ve vysledku zoufala rutina a ten konec mi tu prisel vylozene uhozenej a navic tu ani Turek tentokrat nemel zadny poradny cameo takze jak sem napsal Cepel smrti byla o dost zabavnejsi demence tyhle jeji napodobenine nakonec z milosti 2* flaknu ale mam pritom zkrizeny prsty ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné. Po všech stránkách, v každém detailu. Svým způsobem naprosto obdivuhodný výkon. Kluci, vezměte peníze, které evidentně máte a dejte je na charitu. Pak vezměte kameru a rituálně ji hoďte do řeky. A už nikdy nenarušujte veřejný prostor něčím podobným. Party film, co vám zkazí party víc, než sousedka pod vámi bušící koštětem do topení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama