Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak jste nám zabil Džambulku, pane Kučero. Pointa v závěru, kdo je vrahem, byla fantastická. Dlouhou dobu to vypadalo, že je vrahem Rychtář, všechno naprosto pasovalo, pak se to přelilo a vypadalo to, že vrahem je Macura. Nedýchal jsem napětím, prsty zadřené do křesla, šulín na prasknutí a pak šok. Obrovský zvrat v závěru, kdy "Šestý smysl" a "Obvyklí podezřelí" byli oproti šokující pointě, kdo se skrývá pod maskou, úplné nic. Já vykřikl, byl to poslední výkřik a vrahem byl Martucci. Vylezl z obrazovky a sápal se i po mně. Ten děs z toho filmu vám nepřeji zažít. Dlouho mně bude trvat, než se z toho filmu vzpamatuji. Myslíte, že se dá český Vřískot brát vážně? Proč by nedal, když to s vámi zacloumá. Jenže, já musím prozradit i zbytek pointy. Ve vraždách mu pomáhali také Hanka Krampolová a Vladko z Vyvolených, který naposledy v životě zařval, že je "lidská bytost", než byl také, trochu v rozporu s logikou scénáře, skrouhnut. 80% ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

Reklama

rogerkint 

všechny recenze uživatele

Edwoodovský přístup k detailům, šťavnaté neherectví Mira Šmajdy, postavy, objevující se v uzamčených objektech zřejmě zásluhou Rumburakova zvonečku, logo stavební společnosti na dveřích policejní služebny, české maloměsto, v němž je střední škola vybavena bazénem, koncertním sálem, posilovnou a saunou, a další a další detaily, které dělají z Kučerova opusu jeden z nejsilnějších filmových zážitků roku. Turkish Star Wars a Lady Terminator málem pokořeny :) ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu zbytečný jakýkoliv komentář ... nejlepší bude, když se mrknete na reakci tvůrců/debilů na Fukovu recenzi a pak už bude všechno všem jasné. Pokud bych to měl shrnout, tak ti, kteří si myslí, že si tvůrci dělají srandu a ždímou nevim koho, aby jim tuhle sračku zaplatil .... tak tihle jsou na velkém omylu. Kučerovci jsou doopravdy mentálně retardovaní a film myslí naprosto vážně, navíc tohle hovno titulují jako POCTU slasherům. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Film, kde vidíte, jak někdo bodá Ivetu Bartošovou těsně před tím, než ji to v jejím pijáckém bezvědomí udělal pan Macura kdesi na italské riviéře. Ivetka, ač již je znát, že se sotva drží na nohou, jelikož alkoholická demence si vybírá svou daň, utíká před zabijákem za skutečně grandiózního oskarového ječení, ale neuteče. A člověk si říká, "škoda, že to je jen film". A taky za dalších pět minut říká, "škoda, že film". Pak si řekne, "škoda, že koukám," a proskočí oknem na dlažbu, aby se ušetřil bolesti, které mu koukání způsobilo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)
  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)

Reklama

Reklama