Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vyšponovanej souboj bratrů Kučerových o to, který z nich víc zchromí jejich společné dílo vlastní tvůrčí potencí. U mě vyhrál Honzík, jenž neohroženě vystoupil z "šedavého" stínu úspěchu jeho staršího sourozence, a to proto, že prznil diváka i před kamerou. Zatímco ostatní hráli velmi špatně, on byl zcela mimo. K příběhu snad jen SPOILER, že v čepel smrti se tentokrát vybrousil Majzlík, zasekávající své ostří do všemožných dalších mladých neherců, s jednou výjimkou, tvořenou nehercem starým. Sám předvedl výkon odpovídající úrovni celého projektu, což pevně doufám, byl záměr. Dramaturgické a dějové úděsnosti nemá cenu komentovat. Pochválit lze(vzhledem k celkové kvalitě filmu) snad jen kameru, "hudbu" a Irenu Máchovou, což jí však v pekle bude po zásluze přičteno v zápor. 20% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k bulvárním kauzám, jež pro jejich nafouklost nepřehlédne ani průměrný africký beduín bez připojení k internetu, je zcela pochopitelné, že se někdo rozhodl zapíchnout zrovna Bartošovou (je ve filmu pět minut a není ani jednou opilá) a superstar s největším účesem na světě. Smysl všeho ostatního mi unikal, například proč je jednomu detektivovi patnáct a druhý prochází zamčenými dveřmi (což je rozhodně odvážná inovace). Film, kde vrah, trpící zombie syndromem (neumí běhat), píchá jedině nožem a kde jsou oběti blbější, než jejich mobilní telefony. Hodnotit nemá význam, jelikož úroveň všeho je jen nepatrně lepší, než v intergalakticky supradebilní Čepeli smrti = stále nehodno i toho odpadu. Zajímalo by mě, kterou mentální poruchou autoři trpí... ()

Reklama

rogerkint 

všechny recenze uživatele

Edwoodovský přístup k detailům, šťavnaté neherectví Mira Šmajdy, postavy, objevující se v uzamčených objektech zřejmě zásluhou Rumburakova zvonečku, logo stavební společnosti na dveřích policejní služebny, české maloměsto, v němž je střední škola vybavena bazénem, koncertním sálem, posilovnou a saunou, a další a další detaily, které dělají z Kučerova opusu jeden z nejsilnějších filmových zážitků roku. Turkish Star Wars a Lady Terminator málem pokořeny :) ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Nechal jsem si to trochu projít hlavou a na po druhé tedy dokoukal abych mohl konečně hodnotit. Nevím vlastně co jsem čekal, že bych to snad mohl vyhoupnout na jednu hvězdičku ? To bych po té musel přehodnotit všechny filmy, serály a pořady kterým jsem dal odpad na hvězdičky dvě. Tato česká napodobenina Vřískota...ubohá napodobenina a všichni co se na ní podíleli si zaslouží plivanec do obličeje. Vysílá Horror TV. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Po Čepeli smrti jsem se na tohle zlomyslně těšil, že se pobavím nad tím, jak je to špatné a jak dlouhý komentář napíšu. Jenže ono je to po všech směrech ""kvalitnější"" něž jeho předchůdce a tím pádem zůstává jen špatný film, který ale není svou špatností zábavný. Takže jediným faktorem, nad kterým se lze (kysele) pousmát, je absolutní nesoudnost autorů, kteří mají tu drzost, protlačit tohle do kina a po záplavě kritiky neuznat jedinou (!) chybu a ještě alibizovat rádobyobhajobou, která mezi řádky vlastně znamená: "Netvrďte, že náš film je hloupý, protože tohle je pocta slasherům a ty bývají hloupé taky." V praxi to znamená např, že vrah se při pronásledování obětí bezdůvodně pohybuje jako Jason Voorhees (v reálu by mu takhle každý hned utekl), páč to nejspíš okoukali z Pátku 13., přičemž si neuvědomili, že Jason je jaksi nemyslící zombík, kdežto tady jde o svéprávného člověka. A zabíjet každou oběť nožem (v roce 2012) je ubohé. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)

Reklama

Reklama