Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Znepokojivá atmosféra ako z najlepších hororov, podkreslená veľmi nápaditým hudobným podmazom (a lá"Casio tutorial":). Neuveriteľná dynamika deja, ktorá vrcholí polhodinovým nervydrásajúcim školským peklom. Vrah v štýlovom zelenom pršiplášti si berie to najlepšie z Mike Mayersa (zásadne nezrýchli a je všade!), pričom skutočne naháňa hrôzu a des. Horor, kde všetko logicky do seba exaktne zapadá, vďaka scenáru, s ktorým si dal autor určite veľa práce a stál ho mnoho prebdených nocí. A to najlepšie na záver: herecké výkony par excellance! "Skoro-vrcholom" je postava policajného pomocníka (ten týpek má talent!), cez Pani Herečku Bartošovú až ku výstupu, ktorý vo mne navždy zanechal hlbokú a priam nezmazateľnú stopu - to, čo predvádza na tak malej ploche Miro Šmajda, sa len tak nevidí, bravo!!! (Ešte teraz mi pri spomienke na neho trhá kútikmi úst)... Viac takýchto filmov!!! ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Tákže Poslední výkřik. Pokud to byl opravdu studentský film - což si nejsem úplně jistá, tak to potenciál mělo a tu jednu hvězdičku si to zaslouží. Pokud bych to měla ale brát seriózněji, tak už to spíš klouže k tomu odpadu. Inspirace americkými slashery byla viditelná, leč v českém prostředí to prostě působí vtipně. Příště by to chtělo víc zamakat na scénáři, aby se eliminovaly nesrovnalosti a wtf momenty. Herecké výkony ideální rozhodně nebyly, nejvíc se mi z neherců líbil Miro Šmajda. Telefonovací scény byly zvláštní, takhle snad nikdo do telefonu nemluví... Předabovaná Iveta mě mrzí. Petr Machala a Štěpán Olivie Turek tam vůbec nemuseli být, nebo se jim měly připsat minimálně ještě dvě scény, jinak tam jsou úplně zbytečně. Stopáž byla předlouhá. ()

Reklama

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě to vyznělo líp než Čepel smrti, ale i tak děs a zmar. Postavy šílené "Džambulka" darmo mluvit. Dějově to bylo jasný kdo je kdo, na výběr byli pouze dva stačilo se podívat na nohy a chůzi vraha a hned bylo jasný , že to musí být někdo starší. Starý polda byl slizký až hrůza. Dočkam se zas někdy kvalitního českýho hororu? ()

Marsik odpad!

všechny recenze uživatele

TV KINO SVĚT - Na alternativní televizní stanici, která se zaměřuje na dokumenty, filmy o filmech či upoutávky, dávali dnes náhodou tento český hororový průser. Ano, nedá se tomu jinak říct. Aktuálně je film na 19. místě mezi nejhoršími filmy a má 10%. Hodnocení naprosto chápu. Byla to hrůza, běs a trapnost. Počet odpadů, které jsem za těch x let, co jsem na čsfd udělil, bych spočítal na prstech jedné ruky. Avšak Poslední výkřik se zařadí mezi ně. Upřímně zde není opravdu co pochválit. Herecké výkony, scénář, dialogy i akce (vraždění)...to vše na ryze amatérské úrovni + předabovaní herci. Zkrátka dno českého filmu. Vtipný, jak v tom roce 2012 plakáty lákaly na "Český horor s Ivetou Bartošovou", přitom ona tam hraje pár minut a ještě k tomu je nadabovaná. 10% za to, že jsem vydržel až do konce. 10% (2/3 with J.) ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)

Reklama

Reklama