Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

- 07.09.13 - Dámy a Pánové, možná si to neuvědomujete, ale tady přímo před námi leží skvost české kinematografie, který agresivně bortí všechny pomluvy o tom, že Češi už neumí natočit zábavnou komedii. Největší výgrc absolutních neherců, které (režisér) oslovil, aby natočili u něj doma pár scén do jeho nového projektu. A podařilo se! Očividně i na Ivetku bylo toho moc, když ji museli předabovat. Nejspíš chuděru našli opět doma na gauči ve své oblíbeném duševním rozpoložení mezi nebem a zemí. To by vysvětlovalo, proč házela ty PRÁZDNÉ flašky od chlastu. Vím, že mé hodnocené klame a za jinších okolností bych dal pět, (záleží na úhlu pohledu) nicméně si je tento film nezaslouží. Nemění to však nic na situaci, že kdybych se s partou kamarádu potácel společensky unavený ve dvě hodiny ráno po ulici a jeden z nich by pronesl: „Jdeme se k nám podívat na Poslední výkřik.“ Tak já bych smělým tónem vykřikl „Jo, jdem do toho!“ ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Nechal jsem si to trochu projít hlavou a na po druhé tedy dokoukal abych mohl konečně hodnotit. Nevím vlastně co jsem čekal, že bych to snad mohl vyhoupnout na jednu hvězdičku ? To bych po té musel přehodnotit všechny filmy, serály a pořady kterým jsem dal odpad na hvězdičky dvě. Tato česká napodobenina Vřískota...ubohá napodobenina a všichni co se na ní podíleli si zaslouží plivanec do obličeje. Vysílá Horror TV. ()

Reklama

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné. Po všech stránkách, v každém detailu. Svým způsobem naprosto obdivuhodný výkon. Kluci, vezměte peníze, které evidentně máte a dejte je na charitu. Pak vezměte kameru a rituálně ji hoďte do řeky. A už nikdy nenarušujte veřejný prostor něčím podobným. Party film, co vám zkazí party víc, než sousedka pod vámi bušící koštětem do topení. ()

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

Existují dva důvod, proč být u podobných filmů shovívavý - buď je to porno (co si budeme namlouvat, ta naivní filmová narace a "herecké" výkony by tomu odpovídaly) nebo se to vystavuje s nálepkou ´amatérský film´ (jen považte tu drzost, za něco tak shiťáckého chtít v kině peníze nebo to vůbec někde nechat promítat!). Ani jedna podmínka nebyla splněna, tudíž žumpa bez pardónu. 0% ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama