Reklama

Reklama

E zhan

  • Hongkong 惡戰 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ma Yongzhen (Philip Ng) přijíždí z venkova za svými příbuznými do Šanghaje, aby zde hledal příležitost pro lepší život. Díky své síle a bojovým uměním se mu podaří dostat práci, která se zde jinak získává velmi těžko. A díky tomu se také spřátelí s Long Qi (Andy On), gangsterem s pověstí neporazitelného bojovníka, který ovládá polovinu Šanghaje a snaží se z města vymýtit veškerý japonský vliv. Ma pro Long Qiho začne pracovat a brzy se z nich stane nerozlučná dvojice. Tím se ovšem i Ma stane nepřítelem triád spolupracujících s Japonci a bude se s nimi muset vypořádat. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Klasika, která se mi asi nikdy neomrzí. Stále stejné otřepané téma hrdiny z lidu stojícího proti uzurpátorům jak jinak než z Japonska, snesitelná špetka čínského hihi herectví, slušná porce patosu a hlavně dokonalé ( skoro bezdrátové) souboje. A splněný předpoklad se nedá ocenit méně než 4 hvězdami. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem samozřejmě naivní pohádku, ale ne hloupou, sentimentální a zideologizovanou pohádku. Nacionálně socialistický blábol made in China s ohavně polopatickou a infantilní snahou o výchovně vlastenecké působení na čínskou mládež. A ani kung-fu si v něm divák mnoho neužije. Ve srovnání se Zradou a pomstou z roku 1986 totální propadák a velké zklamání, třetí hvězda je jen a pouze za pěknou vizuální stránku. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Někteří lidé prostě potřebují zmlátit". Ta vizuální stylizace byla občas prostě až nesnesitelná. Souboje fajn, ale tu a tam mi přišli dost podivně sestříhané. Abych řekl pravdu, cítím něco jako zklamání. Příběh nebyl zrovna špatný, sice jednoduchý a lehce tuctový, ale pořád zajímavý, i přesto, že se ho neustále snažila přebít vizuální forma. Jiang Luxia se za pět let dopracovala k sotva minutovému štěku v němž nepředvedla prakticky nic? To je velmi smutné. Ještě že ten Sammo Hung se trošku hýbal. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTEŘÍ LIDÉ PROSTĚ POTŘEBUJÍ ZMLÁTIT...“ /// Ma je borec, co se nejen úderům umí vyhejbat, ale když udeří, frajer letí a letí… Dobrej úvod. Kluk z vesnice s kurevsky dobrou pravačkou (hovno fotbalista! Furt melu vo tom borečkovi!), co si to přišukal do Šanghaje, aby začal pořádnej život – nebo tak něco…to je fuk. Jenže v Šanghaji roku 1930 není místo pro naivní dělníky. Jak dlouho dokáže chlapec přežít? Boj ve stylu B.Lee (Philip Ng je podobnej vopičák. A když říkám podobnej, tak myslím podobnej!) je super! Ani ten děj není úpně blbej. Prostě Číňani, mafie, Japonci…navíc dokážou nakumulovat vztek nejen do postav, ale i do mě! Když to srovnám s opěvovaným meganámrdem, mám vítěze. I po filmový stránce! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Všechno co mám, jsem získal bojem! 2.) Miluju, když je japonskej zmrd (či dva) sundanej jako kráva. 3.) Thx za titule ,,johnny.ka“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, jen naprosto standardní. Čínská mlátička, rozhodně ne špatná, ála Yip Man, akorát v hlavní roli tady byl jiný hop-skok-kop artista. Jasně, tyhle filmy nemají co mít společného s nějakým příběhem, jde tu o tu kopanou až na prvním místě. Jenže to tu už bylo a ne jednou, tak proč to dělat furt dokola. Možná je to jiný bojový styl, to nepoznám a je mi to putna :) Není to špatné, vypadá to dobře, zní to dobře a artisti hopsají taky skvěle - je to prostě jen dobré. A dobré je za 3*. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Jediné dvě barvy, které můžeme ve filmu vidět, jsou zelená u náramku Ma Yongzhena (Philip Ng) a červená skvrna na košili Qia Longa (Andy On). (Terva)
  • Ve vedlejší roli si zahrál Chen Kuan-tai, který hrál v původním filmu z roku 1972. (Terva)

Reklama

Reklama