Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (557)

misterz 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena mám ako komika veľmi rád, sedí mi jeho štýl aj celkový herecký prejav. Aj v tejto komédii si svoj herecký štandard udržal, len čo z toho, keď je scenár plochý, nezáživný, bez fantázie a bez nápadu? To sa potom ťažko predvádzajú gagy a rôzne komické skeče, keď vlastne v scenári ani neexistujú. Netvrdím, pár zábavných vecí by sa tu našlo, ako napr. dojenie alebo scénka s airbagmi. Od Rogena však čakám viac, toto bolo veľké sklamanie. S prižmúrením oboch očí, zalepením uší a so zlomenými prstami na rukách aj nohách slabučký priemer, ale to naozaj iba z ľútosti. 50/100 ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho čekala moc. Dějově nuda a mohli si odpustit ty trapný a nechutný scény. Tohle přesně ve filmu nesnášim. Zaca Efrona mám ráda, ale v téhle roli se mi nelíbil ani trochu. Hrozná kravina to byla a chvílema jsem myslela, že to snad ani nedokoukám, ale nakonec jsem se přemohla. Dávám 40% a to si myslim, že jsem ještě mírná. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie. Čekal jsem to horší. Seth Rogen mě jako prudící soused celkem pobavil. A Rose Byrne jako jeho žena taky nebyla špatná. Po tom, co se k nim přistěhuje Zac Efron se svým bratrstvem začnou problémy. Neustále si dělají naschvály a situace nemá konce. Některé scény byly opravdu hodně vtipné. Vynikající Christopher Mintz-Plasse mě jako jeden člen bratrstva taky celkem pobavil. Objeví se tam i Phoebe z Přátel. :) "Co to má být? Robert De Niro party." :D ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Mladý manželský pár koupí dům na předměstí a těší se, co za sousedy se přistěhuje do vedlejšího prázdného domu. Když se ale ukáže, že v sousedství si zbudovalo hlavní stan středoškolské bratrstvo Delta Psí, které vyznává nikdy nekončící párty za styl života, začíná neskutečně zajímavá sousedská válka. Ano! Je to velice velice trapné a téměř nikdy nekončící monology Setha Rogena mnohdy nudí, než aby bavily, ale já se kupodivu bavil a občas jsem vyprskl smíchy. Je vidět, že v dnešní době se zkrátka lidé rádi zaplácnou tímto stylem fekálního humoru pro prvoky a mnohobuněčné organismy, ale "pokrok" nezastavíme. Uvítal bych méně vulgarismů, póz, debilních dialogů a alespoň krapet hereckého umění, ale to už by nebyl ten film, který jsem naprosto čekal a možná by to dopadlo s hodnocením ještě hůř. Tohle si zkrátka na nic nehraje a je to přesně tím, čím to má být. Tupý film pro masy.. 70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Akí budeme rodičia?“ – „Aj dobrí, aj zlí.“ Tento film je prekvapivo najlepší v relatívne vážnych momentoch, kedy sledujeme život páru, ktorý má bližšie predsa len už skôr k štyridsiatke, než k tridsiatke a rád oželie návštevu kina a radšej zostane večer ležať doma na gauči, pozerať telku a jesť pizzu (ktorú mu samozrejme doviezli, nie aby si pre ňu osobne jazdil ako blbec). Tieto scény fungujú. Komediálne scény (až na skvelé airbagy) ani nie. Čo je v komédii ozaj zvláštne. Strašne nadol to sťahujú nesympatické postavy susedov, hrané hercami, ktorí mi neboli vôbec po chuti. Oceňujem, že sú Susedia na odstrel komédia sprostá, drsná a neberúca si servítky, ale paradoxne mi vulgárne scény nakoniec pripadali najnudnejšie. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Zac Efron (Teddy) si počas zápasu s Daveom Francom (Pete) zlomil ruku. Scenáristi a producenti začali panikáriť a plánovať, ako zakomponovať zlomenú ruku do scenára a ako to zmení rozpočet. (jedenzdvoch)
  • 26.8.2013 bol zmenený názov filmu z Townies na Neighbors. (fatalista)
  • Rozpočet filmu ($18 miliónov) sa tvrocom vrátil už v prvý deň, čo išiel film do kín. Získal vtedy za jeden deň $19,574,490. (Astonko)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama