Reklama

Reklama

Ukradli torzo Jupitera

  • Francie On a volé la cuisse de Jupiter (více)
TV spot

Obsahy(1)

Policejní inspektorka a profesor řečtiny na svatební cestě aneb Ztřeštěná honba za překupníky s uměním. Málokdy se stává, aby volné pokračování filmu předčilo úspěch první části. Dvěma francouzským komediím Něžné kuře a Ukradli torzo Jupitera se to podařilo. Ve filmu Něžné kuře se policejní inspektorka a profesor řečtiny potkali, zamilovali, nakrátko rozešli a znovu si spočinuli v náručí. V pokračování nazvaném Ukradli torzo Jupitera se hned na začátku vezmou a odjíždějí na svatební cestu do Řecka, ostatně kam jinam. Zdá se, že je čekají jen antické památky, slunce, moře a dobré víno, ale opak je pravdou. Osudovým se jim stává setkání s poněkud rozevlátou manželkou potrhlého francouzského archeologa, protože díky této nesourodé manželské dvojici mají na krku vrahy, řeckou policii a překupníky s uměním. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (143)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jupitera? Dyť to byla Afrodité. Tím chci říct, že název filmu je spoiler jak prase a vnímavějšímu divákovi to dojde a ani nemusí čekat na poslední záběr. Pošé je skvělý jméno a obzvláště si tam oko pochutná na jeho super přitažlivé ženě, která je trošku dost do větru, ale nesmírně sexy. Spád to má rychlej jak sviňa, ale zas tak vtipný to není... ()

topi 

všechny recenze uživatele

Pokračování Něžného kuřete, avšak již bez něžnosti a s pořádnou dávkou bláznivých situací a absurdních scén. Mě tenhle přerod z úsměvného jemného melancholického humoru v absolutní crazy komedii tak úplně nesedl a trošku i vadil. Nic na tom ale nemění fakt, ze se jedná o velice zdatnou filmařinu a Phillipe de Broca odvedl práci hodnou svého talentu. Český dabing opět dosahuje toho nejvyššího levelu!! ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zdařilé pokračování snímku Něžné kuře bych zařadila mezi dobrodružné komedie s kriminální zápletkou, aneb když se novomanželé Lemercierovi na svatební cestě v Řecku dostanou do potíží (krádež torza, vražda, křivé obvinění, poté útěk a pronásledování zločince). Oba filmové páry se mi líbily a bavily mě. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Vskutku trapná dvojka ( po už tak celkem slaboduché jedničce ), která nejspíš počítá s tím, že divák je retardovaný. Alespoň tomu vše odpovídá. Jeden jako druhý se tu chová jako naprostý idiot ( kromě té nesnesitelně oduševnělé komisařky pochopitelně ), stupidní "dialogy" slouží jen jako laciná výpň času a o ději radši nemluvit. Holt střeštěnost sama o sobě k zábavnému výsledku nestačí ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

O něco bláznivější než první díl, ale pořád je to taková příjemná, pohodová zábava, zejména díky ústřední dvojici, která samozřejmě zůstává stejná jako v jedničce. Dokonce se opět objevuje Catherine Alric. Tentokrát sice v jiné roli než v prvním díle, ale myslím, že se nad tím diváci (obzvlášť pánské publikum) nebudou nijak zvlášť pohoršovat:-) Sice dávám o hvězdičku méně než prvnímu dílu, ale u něj to byly "jen" slabé 4*, zatímco tady jsou to silné 3*. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Tříkolový vůz (rikša) ukradený místnímu sedlákovi je Mazda T1500 3-wheel Pick-up z roku 1962. (sator)
  • Natáčení probíhalo od září do listopadu 1979 na několika místech v Řecku, konkrétně v Athénách, na ostrově Korfu nebo v klášterním komplexu Meteora. (argenson)
  • Ve francouzských kinech vidělo film více než jeden a půl miliónu diváků, z domácí produkce ale v komerční úspěšnosti obsadil až třináctou příčku. (argenson)

Reklama

Reklama