Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vincent (Richard Bohringer) má obdivuhodné povolanie. Je akrobatickým pilotom. Ak máte pevné nervy vo vzduchu, ešte neznamená, že na zemi sa nimi môžete pochváliť tiež. Je výročie svadby, ale pre Vincenta má trpkú príchuť. Objaví totiž neveru svojej ženy a svoje pevné nervy celkom stratí. Vyprevadí svoju ženu aj s milencom na onen svet a končí vo väzení. Po prepustení sa mu ozýva sudca (Philippe Noiret) so žiadosťou, aby pomohol jeho synovcovi. Vincent už je jednoducho na vraždy neverných žien expert... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (65)

easaque 

všechny recenze uživatele

svižný a velmi zajímavý začátek mě dobře navnadil a těšil jsem se dál. Bohužel v průběhu děje je většina dobrých nápadů potlačena rádoby drsným chováním hlavních hrdinů, které mě už tak neimponovalo. Přesto si myslím, že tato roadmovie stojí za podívání a divím se, že za těch skoro 20let od vzniku je téměř neznámý, když je tak málo hodnocený. Zase mi nepřipadá tak radikálně protiženský a mohl by se líbit i jim. Mezi lepší průměr určitě patří. [ PŘÍBĚH: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Toto je treti film od tohto rezisera, ktory som videl a vsetky mali spolocne to, ze boli takym zvlastnym mixom komedie a dramy a ani jeden zaner nebol zvladnuty poriadne. Nebolo to dostatocne dramaticke, aby ma to emocionalne zasiahlo a ani komedialna zlozka nie je taka dobra, aby som sa od smiechu valal po zemi. Vysledok je taky neutralny. Ale vdaka absurdnemu nametu a miestami fakt divnym dialogom, ktore boli zabavne som bol zvedavy ako sa to skonci a vdaka tomu som sa nenudil. Vysledkom je absurdna jednohubka, ktora najviac sadne chlapom, ktori uz desiatky rokov ziju v nestastnom manzelstve a pri rôznych trefnych poznamkach na vztahy zo zenami si prikývnu nad tym, ze je to tragikomicka pravda. 5/10. ()

Reklama

borsalino 

všechny recenze uživatele

Totální výlet do světa absurdity a bezbřehého šovinismu s mnoha vtipnými výroky. Po dobrém rozjezdu sice film trochu přešlapuje na místě, ale o to ani moc nejde. Hlavním problémem jsou ženy, zabydlí se nám v hlavě a ne a ne zmizet. A to bysme si my, chlapi, měli uvědomit. Svůj komentář nemohu zakončit jinak, než závěrečnou větou celého filmu "...živé či mrtvé a nepřestanou nás srát". ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Příjemná, rozverná komedie s prvky černého humoru. Tři chlapi putují po celé Francii, aby zabili manželku jednoho z nich, protože od něj odešla a když ji nemůže mít on, tak nikdo. to je ústřední motiv celé, nápadité a dost "jiné" komedie. Je pravda, že to po většinu času vypadá, že to je antifeministický film, ale ve finále jsou za blbce zase chlapi. ()

blazir1 

všechny recenze uživatele

Výborní herci/komici(Thierry Lhermitte/Philippe Noiret, kteří si spolu už střihli výbornou trilogii o Prohnilích), končící doba dozvuku zlatých 80. let francouzské kinematografie, zajímavý námět skýtající řadu možností pro nekončící srandu a.... šílené zklamání. Až na hodně řídké pousmání neskutečně nevtipná a naštěstí jen 88 minut trvající nuda. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama