Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmové recenze už nikdy nebudou stejné. Takový názor si uděláte po zhlédnutí webového pořadu produkční společnosti Red Letter Media, ve kterém poloprofesionální filmaři Mike Stoklasa a Jay Baumann komentují a rozebírají nejnovější blockbustery, nezávislé filmy nebo děsivé amatérské výtvory. Nechybí všeobecný přehled, seriózní nadhled a hlavně specifický humor, který tihle dva líní opraváři videorekordérů rozhodně nepostrádají. (Brousitch)

(více)

Recenze (12)

Baxt 

všechny recenze uživatele

Pravý opak amatérské dementní mluvící hlavy Douga Walkera v TGWTG. Diskuze o filmech jsou vsazené do svérázného dějového rámce dvou flákačů předstírajících opravu videopřehrávače senilního důchodce. S nezbytností vyprávět příběh tohoto mikrosvěta (čítajícího i nevábné okolí Millwaukee) se pojí nutnost určité filmařské profesionality a jak příjemné je zjištění, že chlapci základům rozumí a hojně jich užívají v intencích amerických sitcomů 80. let. Výsledný pořad je patrně nejvtipnějším a nejlepším současným zpravodajem o mainstreamovém filmu a cizí mu naštěstí je i vší fanboyství, což je něco nevídaného (viz komentář dO_od, který zhlédl zdrcující kritiku Muže z Oceli poté, co měl po celý čas projekce gigantickou erekci). ()

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele

// Dementní kecy, nesympatičtí pánové, arogantní recenze ... popisek mi příjde maličko mimo mísu, všeobecný přehled beru, seriózní nadhled jsem nenašel ani v jedné z epizod a specifický humor? Specifický humor hádám má i Zdeněk Troška, že? Není moc pořádů, které bych opravdu nenáviděl z čisté nesympatičnosti, ale v tomhle případě si já (a moje gigantická erekce po čase projekce Muže z Oceli - díky Baxt, lépe bych to neřekl) nemůžem pomoct. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mít rád filmy a být fanboy jsou dvě diametrálně odlišné věci. Stejně jako užívat si kvalitu a propadat davovému nadšení. U nás se filmové nadšenectví u webů zaměřených na mainstream projevuje téměř výhradně skrze různě zaslepené fanboyství, vtíravost vůči cílovým čtenářům a v nejhorším případě deklarovanou snahu o nekonfliktnost, což vše považuju za extrémně otravné až (trochu tvrději řečeno) degenerující. Proto si tím spíš užívám zapálené filmové nadšení RedLetterMedia. Důkaz, že představa o hloupých amerických divácích je velmi povrchní a i na mainstream se dá dívat bez vypínání mozku. Ne vždy s nimi souhlasím, ale o tom to přece není. 4 a 1/2 ()

Jastřabík 

všechny recenze uživatele

Z těch internetových recenzentů, které jsem zatím sledoval (TGWTG, Spoony) nejprofesionálnější, s nejlepšími rekvizitami a zkušenostmi. Humor je založený hlavně na neherectví, parodii sitcomů a lynchovských "mindfuck" scénách. Jednotlivé díly rozvíjejí dobrodružství dvou VHS opravářů, kteří okupují domácnost dementního staříka ... Milé. Tedy, bude se líbit každému, kdo má rád béčka, laciné amatérské horory a so bad so good žánr. "Fuck movies." ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"Fuck you, it's January!" Jediný youtubový pořad s filmovými recenzemi, který pravidelně sleduju, i když se s většinou názorů v něm prezentovaných diametrálně rozcházím. Ale Mike a Jay mě svým suchým humorem vždycky totálně rozsekají a Rich Evans jako Mr. Plinkett je lepší než originál. A video o tom, jakej hack a fraud je Adam Sandler by se mělo pouštět ve školách. Super věc. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama