Reklama

Reklama

Fantomas se zlobí

  • Francie Fantômas se déchaîne (více)
Z natáčení  - Mylène Demongeot

Obsahy(1)

Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Mylène Demongeot

Recenze (303)

Šandík 

všechny recenze uživatele

Po mém soudu rozhodně nejpodařenější díl celé trilogie, komika přímo srší a přitom nebrání tomu, aby si člověk vychutnával řadu dalších motivů, které se ve filmu mihnou: závěrečný šílený pád, trikově sice naprosto překonaný, ale i tak pořád skvělý, krásy Říma, vědeckofantastické kouzlo Fantomasova podmořského paláce, a tak všelijak podobně... Celkový dojem: 85% Zajímavé komentáře: Mr.Apache, Gemini ()

topi 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Fantomase, u kterého se přímo královsky bavím!! Druhý díl je ještě bláznivější a šílenější, Funes střídá jeden převlek za druhým a profesor Lefebvre se zde objevuje dokonce třikrát!! Tohle je prostě KULT a vždycky, když uvidím komisaře Juvea se třetí rukou, nebo střílícím doutníkem, tak jdu do kolen!! Geniální!! Zlaté krásné francouzské komedie!! ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Jak je ten Fantomas geniální. Přes jedničku odehrávající se v temné Paříži jsme se přehoupli do Říma. I přesto že tenhle díl je z celé série nejvíc bláznivá komedie (právě proto je nejlepší) díky dabingu Miroslava Moravce a skvělému Jeanu Maraisovi opět na nás dýchne z obrazovky to Fanomasovské tajemno které opět vystřídá smích díky ještě skvělejšímu Lousovi v roli komisaře Juvea a jeho pomocníkovi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pronásledují mě, já se otočím a srazím dva lotry svou třetí rukou." Třírukej komisař Juve je skvělej. A byl by skvělej i tehdy, kdyby neměl střílející dřevěnou nohu, střílející doutníky a ztopořenou pásku přes oko. Jeho stíhání Fantomase, Fandora i tří profesorů Lefevrů je prostě dokonalý. Kdepak zavedený postupy, to chce instinkt. Pak by mohl Fantomas pláchnout jedině v lítajícím Citroenu, což by byl samozřejmě úlet. A jelikož se v tom zmatku neustále pohybuje i nádherná Helena, tak bych si ji dovolil pozvat na oběd do Říma, abychom se mohli společně pobavit nad genialitou vyznamenaný hvězdy francouzský policie. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Postava komisaře Juvea je geniální a nezapomenutelná. Velkou zásluhu na tom má samozřejmě Funes, i když si ho většina lidí zaškatulkovala jako četníka. Tam byl nezapomenutelný a nepřehlédnutelný. Jako malá holčička jsem chtěla mít taky takový létající Citroen, kterým jezdil Fantomas. Pořád jsem nechápala, proč mi ho rodiče nechtějí koupit. Hodil by se i v dnešní době. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (38)

  • Profesor Lefévre (Jean Marais) sa zúčastňuje vedeckého kongresu, ktorý sa koná v Ríme. Na transparente pred budovou, kde sa to koná, je nesprávne taliansky napísané: „Congresso Scentifico...“ (namiesto "Scientifico"). (Arsenal83)
  • Pracovní název filmu byl "Fantomas se vrací". (M.B)
  • Všetky hlavné postavy prítomné v prvej časti trilógie sa vracajú aj v tomto druhom filme, s výnimkou Lady Beltham, Fantômasovej snúbenice, ktorej osud nepoznáme. Fantômas (Jean Marais) len povie Hélène (Mylène Demongeot), že „zmizla“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama