Reklama

Reklama

Fantomas se zlobí

  • Francie Fantômas se déchaîne (více)
Z natáčení  - Mylène Demongeot

Obsahy(1)

Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Mylène Demongeot

Recenze (303)

topi 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Fantomase, u kterého se přímo královsky bavím!! Druhý díl je ještě bláznivější a šílenější, Funes střídá jeden převlek za druhým a profesor Lefebvre se zde objevuje dokonce třikrát!! Tohle je prostě KULT a vždycky, když uvidím komisaře Juvea se třetí rukou, nebo střílícím doutníkem, tak jdu do kolen!! Geniální!! Zlaté krásné francouzské komedie!! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po ročním odmlčení se Fantomas vrací, a unáší profesora fyziky Marcharda. Novinář Fandor (Jean Marais) má podezření, že Fantomas chce vyvinout nějakou zbraň, a že se pokusí unést také profesora Lefebvra z vědeckého kongresu v Římě. Rozhodne se na sebe vzít podobu stařičkého profesora, a tím Fantomas oklamat a dostat jej tam, kam patří. Naštěstí (pro Fantomase) je zde ještě potrhlý komisař Juve (Louis de Funes), který má úžasnou vlastnost pokazit veškeré Fandorovy plány ... Tento díl se mi líbil možná o chloupeček více než ten první - a je to hlavně díky tomu, že daleko větší prostor získává Louis de Funes. To co předvádí ve scéně beze slov na Římském nádraží, příp. při vysvětlování situace se třemi profesory Lefebvry v italském blázinci jsou naprosto úžasné. Stejně tak paní čekající na WC ve vlaku (které využívá LdF ke svým převlekům, příp. Fantomasovi pohůnci) ve mne vždycky vyvolá záchvaty smíchu. Víc takových filmů, víc, víc... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Druhej dil je nejlepsi z cele trilogie. Koncne je v hlavni roli Funes a ten to umi spravne rozjet. Uz dela svoje tradicni grimasy, neustale meni prevleky a dokonce sejme i par zaporaku. Ale krome toho, ze dostal vetsi prostor Funes a celej film je vic akcni a komickej, se o nem da v podstate napsat to samy co o prvnim, opet slusnej pribeh atd. Na 5* to neni, ale nejlepsi dil to je. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Fantomase zavedl komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán vědecký kongres, němž bude vystupovat významný profesor Lefebvre a naší trojici se zdá, že by o něj mohl mít Fantomas zájem, což se nakonec ukáže, že jako pravda. Pokračování už sice není tak dobré jako jednička, ale rozhodně se u něj dobře pobavím i po čtyřiceti letech. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré možno označiť za senzačnejšie ako prvý diel a určite po všetkých stránkach lepšie. Zachovaná zostala aj tá skvelá atmosféra, v ktorej sa skĺbila rozprávkovosť s v tej dobe mimoriadne populárnymi špionážnymi príbehmi. Herci opäť ostávajú istotou, ktorá nesklame. Hlavne Louis de Funes , ktorý tu znova predviedol niekoľko nezabudnuteľných perál zo svojho jedinečného komediálneho talentu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (38)

  • Při sjezdu ze sopky pronásledují Juve (Louis de Funès) a Fandor (Jean Marais) Fantomase (Jean Marais). Všimněte si, že Marais sedí v jeepu vlevo a Funès vpravo. V jednom záběru při průjezdu lesem si ale místa prohodí. (ČSFD)
  • Komisař Juve (Louis de Funès) si v letadle nenavlékne padák, nýbrž jenom jakýsi pytel, na což jej Fandor (Jean Marais) upozorní. Juve přesto z letadla vypadne bez padáku, ovšem při záběrech na jeho postavu letící vzduchem je evidentní, že padák má. (Robbi)

Reklama

Reklama