Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Tosim 

všechny recenze uživatele

BÝT ČETNÍKOVA DCERA JE TEDY HANBA. TO JE VRCHOL VŠEHO. LIDI NÁM ZKRÁTKA UBLIŽUJÍ. NENÁVIDÍ VÁLKU, ALE OSLAVUJÍ VOJÁKY. A NÁM, ČETNÍKŮM, KTEŘÍ TEN MÍR VLASTNĚ OCHRAŇUJEME, NÁM SE POSMÍVAJÍ. DOVOL, ABYCH TI TO ŘEKL, DĚVČE, ŽE JE TO DO OČÍ BIJÍCÍ NESPRAVEDLNOST. Pozor! Tomuto přespříliš svědomitému strážmistrovi je smát se potřeba! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií s Louis de Funésem. Bohužel více než trošku mi zde překážely všechny scénky s Funésovou dcérkou a její partou. Byly více než nudné a dostávaly velmi mnoho prostoru. Samozřejmě když zrovna úřadoval de Funés, tak to byla paráda. Obrovskou pochvalu si rovněž zaslouží František Filipovský za naprosto kultovní dabing. Bohužel už byl film v televizi tak často, že se již dávno stal okoukaným, takže když si ho po delší době zopakujete, tak už nemá takové kouzlo jako poprvé. 3* ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhej dobe pustil túto komédiu a Funesove grimasy bavia ako vždy, ale zápletka je strašne chatrná a vtípky sú strašne jednoduché. Už som len čakal kedy niektorý z policajtov zakopne alebo sa šmykne na banáne. Najviac ma bavil vzťah medzi Funesom a jeho dcérou. Vďaka nemu nepôsobil ešte tak totálne bláznivo a prehnane prísne, ale to jeho frflanie sa dalo aj pochopiť. Takisto je lahoda počúvať starý špičkový CZ dabing. Také sa dnes už netočia. Výsledkom je jednoduchšia komédia, ktorá dnes už príliš nenadchne, ale nuda to nie je. 6/10. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kto by nepoznal žandára. Najlepšia francúzska filmová séria. Žandár zo Saint Tropez je krásna francúzska komédia sedemdesiatych rokov, v ktorej nás neskutočne bavil Louis de Funés svojim neoceniteľným humorom a mimikou. Pre Francúzsko bol Louis komik asi ako Leslie Nielsen pre Ameriku. Dobrý výkon podal tiež dabér - nezabudnuteľný F. Filipovský, ktorého hlas bol veľmi podobný. Odporúčam ako veľmi dobrú komédiu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sem se mi dívejte. Vždycky sem." Nástup strážmistra Cruchota byl impozantní. Žádný zločin zkrátka nesmí zůstat nevyřešen a je jedno, zda se jedná o kradenou drůbež, pytláctví nebo zákeřné nudisty. Od Cruchota se zkrátka dá hodně naučit a já jsem rád, že mi vysvětlil kontradikci zásady a nacvičil se mnou klešťový obchvat. S Cruchotem prostě je zábava, jeho fantazírující dcerka Nicole je k zulíbání, buzerovaní četníci nemají chybu, jeptišku za volantem vyslal na silnici sám Bůh a pokud se jednou vydám na francouzskou riviéru, tak jedině s písní Dou-liou Dou-liou Saint Tropez na rtech. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Auto miliardáře Fergusona (Giuseppe Porelli) je Ford Mustang, matka představená řídí Citroën 2CV, přátelé Nicole Cruchot (Geneviève Grad) jezdí v americkém Buick Roadmaster Convertible z roku 1947. Rytmistr Gerber (Michel Galabru) dorazí na pláž s vozidlem Jeep Hotchkiss M-201 a konečně traktor, jímž Cruchot (Louis de Funès) vyprošťuje zapadlý Mustang, je Renault D22. (frolish01)
  • Jean Girault využil pro davové scény jako statistů i některé přátele, kteří byli v Saint-Tropez na dovolené. Později velmi populární herec Patrice Laffont se ve filmu objevil v roli mladého playboye, zpěvák a herec Fernand Sardou se představil jako venkovan s traktorem. V davu lze shlédnout tváře režisérů Clauda Chabrola a Rogera Vadima, producenta Raoula Lévyho a sami sebe si zahráli i místní četníci. (mar48)
  • Pod slavnou písní z filmu „Douliou-Douliou Saint-Tropez“ jsou podepsáni: Raymond Lefèvre, skladatel a dirigent Paul Mauriat a zvukový inženýr, majitel nahrávacího studia v Paříži, zpěvák, hudebník a umělecký ředitel André Allet. (sator)

Reklama

Reklama