Reklama

Reklama

Četník ve výslužbě

  • Francie Le Gendarme en balade (více)
Trailer

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jaká pak výslužba? Tahle parta dobře známých četníků ještě do starého železa rozhodně nepatří. Vždyť ještě neřekli poslední slovo a stále mají co říct a navíc mladí četníci nemají takové zkušenosti, které by se daly použít v praxi. Vždycky jsem si říkala, kolik se vejde do malého Citroenu Kachna lidí. Po tomhle dílu už to vím s naprostou přesností. Vleze tam šest četníků plus dvě řádové sestřičky, které mají poněkud svérázný názor na řízení motorového vozidla. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 2/10/// +přecejen stále pobaví, některé hlášky a grimasy jsou fain -něco už je naopak přehnané (závěr)///Až na slabší začátek a přehnaný konec má stále co nabídnou a jsem až překvapen kolik toho četník ve výslužbě může zažít. Uvidím jak budu hodnotit po zhlédnutí ostatních dílů, přecejen začínat u čtvrtého nění nejlepší, ale co už./// Celkem 70%/// ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Série už se pomalu zadrhávala, ale Louis de Funès měl před sebou ještě pár výborných rolí, takže takovou nostalgii snad neměl zapotřebí. Scénář občas přešlapoval na místě, občas nepokrytě vykrádal starší díly a občas to pořádně rozjel. Hipísácká scéna patří k tomu nejlepšímu z četníků a je na ní vidět, že je pořád odkud brát. O to víc zamrzí jalový děj a nedomrlý závěr. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Energicky Cruchot coby Funes a mnozstvi vtipnych gagu.Tento Cetnik taky neni spatny.U me 3/5 hvezd.Funes a jeho sef Galabru davaji tomuto filmu "stavu".Tato komedie me dostane i po letech.Je vcelku dobra i komicka.Nezapomenutelny Louis de Funes coby cetnik Cruchot zde hraje prim a tato komedie vas chyti a nepusti...Davam 60 procent.Tento dil neni tak dobry jako jednotka.Avsak je stale komicky a plny strestenych situaci.Funese mam docela rad. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

S tímto "neúspěchem" čtvrtého pokračování Četníků absolutně nesouhlasím. Louis tady dostal tolik prostoru, kde mohl ukázat svou jedinečnou komiku a to také udělal. Výborný byl také Jean Lefebvre, který simuloval ztrátu paměti. Všechno zafungovalo... Bylo to jak komické, tak i napínavé, každý se musel bát o naše hlavní hrdiny, aby je ti noví nevypátrali. Četník ve výslužbě patří do mé top 3 filmů o četníku Cruchotovi. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Když Cruchot (Louis de Funès) přelézá zeď kasáren a padá do sudu, nemá žádnou pokrývku hlavy. Když ale ze sudu vyleze, má na hlavě čepici s bambulí, a poté, co spadne do sudu ještě jednou, vyleze z něj s policejní čepicí. (SallyZen)
  • Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) koukají dalekohledem na pláž a vidí tam své manželky s cizími muži. Přestože jsou z toho oba rozrušeni, myslí si, že jsou to jen halucinace (nakonec nebyly). Stejný případ se stal Cruchotovi ve filmu Četník v New Yorku (1965), kde několikrát zahlédl svou dceru Nicole (Geneviève Grad) a výsledkem také nakonec byla úvaha, že jsou to jen pouhé představy... přestože také nebyly. (SONY_)
  • Natáčanie prebiehalo v Saint-Tropez, Gassin, Ramatuelle (v Château de Saint-Amé pre scény v kláštore), Gigaro (La Croix-Valmer), vo Vare a v Château de Nandy v Seine-et-Marne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama