Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

bassator 

všechny recenze uživatele

Kvalitu hodnotit nebudu ale spíše pocity k jednotlivým dílům celé série četníků. V této části mě fascinovali "úžasné" triky létajícího talíře, i v době dětství jsem se jim musel smát :D... A poté mě dosti vytáčela ta smůla Cruchotova, jak né a né dostat toho svého pravého mimozemšťana... - Viděno 8x cca - 65% ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Celá tematika o mimozemšťanoch vyznieva smiešne, naivne a hlúpo, ale tie jednotlivé okamihy - kedy sa posádka švihnutých žandárov dostáva do nevyhnutného kontaktu so spomínanou civilizáciou - jednoducho nejde nemilovať. Louis de Funés opäť exceluje a snímka je nabitá perfektnými hláškami a scénami. Som spokojná. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Četník ... myslím, že měl zůstat v výslužbě - když už tam jednou byl. Jenomže nezůstal - a v tom je právě ta potíž. Co si budeme nalhávat: NENÍ ve formě. Potácí se od scény ke scéně, marně hledá tu pravou četnickou tvář - a jeho problémy s vlastní identitou rozhodně nezpůsobili mimozemšťané. Příběhu nijak nepomáhá částečná obměna osazenstva četnické stanice ani přeobsazení poměrně klíčových rolí manželek neohrožených strážců zákona. Celá ta záležitost s nenadálou návštěvou z vesmíru je zkrátka víc než problematická - bylo by lepší, kdyby jí četníci a vůbec všichni obyvatelé Saint Tropez zůstali ušetřeni. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nostalgické návraty s dětmi. V paměti asi nejvýrazněji utkvělý četník. Ani jsem si nepamatoval, že se tak naváží do reklamy a záběrů s mimozemšťany jako bych si pamatoval více. Ale možná proto, že v paměti utkvěli hlavně oni. Sranda je to pořád. Zajímavé je, že mě se hudební motiv létajícího talíře hrozně líbí i po letech, syna vyloženě iritoval. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taktéž se připojuji k těm, kteří nostalgicky vzpomínají na dětství strávené sledováním četnické ságy. Tento díl se mi rovněž kdysi hodně líbil (taky možná kvůli UFO), ale teď po letech musím uznat, že humorné pasáže už nemají takový šmrnc, jak tomu bylo u předchozích dílů. Navíc odešlo několik postav a ti jenž je nahradili, už nebyli tak dobří. Samozřejmě i zde se najde několik nezapomenutelných pasáží (viz převlek či šroubovák), ale nemůžu dát prostě lepší hodnocení, než průměr. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Louis de Funès (Cruchot) o filmu prohlásil: „Pokračování bylo napsáno příliš rychle a natočeno ještě rychleji." A to přestože se sám podílel na scénáří a do filmu dost mluvil. (Pierre)
  • V Nemecku zostal takmer tridsať rokov francúzskym filmom s najväčším počtom vstupov do kín, kým ho v roku 2012 zosadili z trónu Nedotknuteľní. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kde Cruchot (Louis de Funès) rozebírá motor auta, vyzdvihne nad kapotu čtyřválcový, vodou chlazený motor. Vůz Citroën Méhari má však ve skutečnosti dvouválcový, vzduchem chlazený motor. (frolish01)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno