Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

lekr 

všechny recenze uživatele

Nehorázná šílenost. Nová Funesova parta mi prostě nesedla!! Místy jsem se sice bavil ale ten konce je něco tak nehorázně blbýho!! Když jsem viděl první díl nikdy ale opravdu nikdy mě nenapadlo že někdy vznikne něco takovýho!! Pravda je že to teda mohlo být horší ale opravdu žádná sláva. Kdžy se podívám na tohle a na první díl chce se mi brečet!! ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Kvalitu hodnotit nebudu ale spíše pocity k jednotlivým dílům celé série četníků. V této části mě fascinovali "úžasné" triky létajícího talíře, i v době dětství jsem se jim musel smát :D... A poté mě dosti vytáčela ta smůla Cruchotova, jak né a né dostat toho svého pravého mimozemšťana... - Viděno 8x cca - 65% ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Scéna v kostele, kdy Cruchot v převlečení za jeptišku zpívá bych přiřadil k nejkomediálnějším výstupům v historii francouzského filmu. Parádní díl série, který jako jediný zabrousí do sci-fi žánru. Jediná věc mi vždycky vadila a to přeobsazení Cruchotovy krásné a sympatické manželky Josefy (Claude Gensac) za méně sympatickou Mariu Mauban. Ale i tak opět pořádná sranda! A nezapomenutelná sci-fi hudba, když se vždycky objevil ten létající talíř. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Za mého mládí se točilo sci-fi většinou jako komedie, parodie či nějaká ztřeštěná fraška. Myslel jsem, že tím byl postižen jen východní blok, ale i Francouzi si prosadili své a to hned do populární četníkovské série. Měl jsem nejradši toho novýho četníka - toho tlustýho, retardovanýho. Bylo mi líto, že mu nikdo nevěří, že viděl mimozemšťany. S odstupem let jsem si uvědomil, že to ani jako komedie tolik nefunguje. Tím myslím ten sci-fi prvek. Mimozemšťané, ať už byli třeba ze souhvězdí Koňské hlavy, se chtěli na Zemi asimilovat nebo přinejmenším rekognoskovat, ale přitom se jednalo jen o nějaké roboty s celkem sofistikovaným zařízením na změnu šasi a vzhledu, čímž byl nastolen jasný paradox, že z toho musel chudák Asimov dostávat psotník. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • K natáčení byly zapotřebí dva létající talíře mimozemšťanů, jeden v „životní velikosti“, druhý o průměru asi 1,20 m – pouze pro natáčení jeho pádu v přístavu Saint-Tropez. (dopita)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno