Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Četníky mám rád, ale tento díl mě nikdy moc nezaujal. Vtipů tam bylo sice dost, ale nějaký pořádný příběh...spíš slepenec scén (no, to je vlastně tak trochu každý díl, ale tady to prostě nefunguje). Jak je podle mě Četník v New Yorku podceňovaný, tak je podle mě Četník se žení přeceňovaný. Je to možná kvalitnější a trochu usedlejší film, není tu moc úplně bláznivých scén, ale ty prostě pro mě k četníkům patří. A proto je tohle dle mého názoru možná nejslabší díl série (ano, proti mimozemšťanům a četnicím nic nemám, nejsou to skvosty, ale pobavil jsem se více, než tady). ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníkům evidentně prospěl návrat zpátky do Saint Tropez! Tam opět nabyli svou maximální vtipnost, která minulým dílem mírně oslabila! Naši staří známi četníci jsou prostě opět ve formě! Velmi jim ale pomohla nová hlavní dějová linka, kde geniální Louis de Funes alias Cruchot, prožívá románek. V roli jeho vyvolené se předvedla skvělá Claude Gensac. Jejich společné scény jsou naprosto dokonalé a celý film celkově zdobí opět kopec hlášek. Četník se žení, se určitě může rovnat svému staršímu bratříčkovi, Četníkovi ze Saint Tropez, 5 hvězd. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Celkom schopné pokračovanie, kde nie je núdza o vtipné situácie, ale sú trochu pod štandardom funésoviek. Výborné sú automobilové naháňačky, kde sa až zastavuje dych aj rozum, kaskadéri, stroje a figuríny si to museli užiť. Okrem akcie sa je na čo pozerať, krásna žandárova dcéra tu má významnú úlohu, hlavne vo vzťahu k nádejnej neveste. Silné tri hviezdy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z doterajších dielov to je najlepší a najzábavnejší film, ktorý si aj po rokoch zaslúži aj štvrtú hviezdičku. Má jednoznačne najprepracovanejší scenár v ktorom všetky tie epizódky do seba perfektne zapadajú. Veľkým plusom bolo angažovanie Claude Gensac. Akonáhle sa dej točí okolo ženy, tak je to hneď väčšia sranda a vtipy ohľadom pobláznených chlapov sú vtipnejšie ako tie obohraté o policajtoch. Chémia medzi nimi Claude a Funesom je naviac fenomenálna a iskrilo by to medzi nimi aj bez tých vtipných efektov. Takisto ma bavilo súperenie Funesa a Galabru o post šéfa a podlizovanie podriadených jednému alebo druhému z nich. No a nakoniec nás čaká skvelá naháňačka s niekoľkými pôsobivými kúskami. Škoda, že po tomto diely zo série zmizla nádherná Geneviève Grad ako Funesova dcéra. Spolu s Claude si Funesa fakt vtipne podávali a držali ho pod papučou. Tento diel sa musí páčiť každému fanúšikovi FR komédií. 8/10. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Malej nebo velkej? - Tak třeba malej. - Malej je můj, tak si vyber! Četník se žení, je v mém osobním četnickém žebříčku oblíbenosti na samém vrcholu a objektivním pohledem ho zároveň považuji za nejkvalitnější z celého komediálního cyklu. Je tady skvělá dějová linka s možným povýšením, několik zápletek i nedorozumění, ale hlavně spousta geniálně vtipných situací. Zaujme mj. mimořádně arogantní, až přehlíživý Cruchot k chvilkově podřízenému Gerberovi (a po ohlášení správných výsledků testů, rozesměje naopak jeho tradiční vlezdoprdelství). Scéna na diskotéce, sekvence s únosem, šílené honičky či důstojnické zkoušky na velitele také pobaví. No prostě četnický nářez, který už nikdy nechutnal tak pikantně! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když se Cruchot (Louis de Funès) potápí, všimněte si jeho rukou. V různých záběrech na nich buď má nebo nemá potápěčské rukavice. (Ištván87)
  • Diskotéka Byblos se skutečně nachází v hotelu Byblos na Avenue Paul Signac v Saint Tropez. (Cucina_Rc)
  • Louis de Funès (Cruchot) sám angažoval svou kamarádku Claude Gensac (Josefa Cruchotová), protože obdivoval její smysl pro humor a byli si vždy velmi blízcí. Ona sama ale měla problém s režiserém Giraultem, který naschvál vyžadoval, aby byla zbytečně brzy ráno na place. (Pierre)

Reklama

Reklama