Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Četníky mám rád, ale tento díl mě nikdy moc nezaujal. Vtipů tam bylo sice dost, ale nějaký pořádný příběh...spíš slepenec scén (no, to je vlastně tak trochu každý díl, ale tady to prostě nefunguje). Jak je podle mě Četník v New Yorku podceňovaný, tak je podle mě Četník se žení přeceňovaný. Je to možná kvalitnější a trochu usedlejší film, není tu moc úplně bláznivých scén, ale ty prostě pro mě k četníkům patří. A proto je tohle dle mého názoru možná nejslabší díl série (ano, proti mimozemšťanům a četnicím nic nemám, nejsou to skvosty, ale pobavil jsem se více, než tady). ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Četník se žení je zatím pro mě nejslabší. Po výborném začátku plném námluv a jiskření s paní Josefou film dost ztrácí tempo při naschválech mezi Cruchotem a Gerberem. Závěrečná honička s únoscem ovšem nemá opět chybu, hlavně díky geniální jeptišce, která nesmí chybět v žádném díle. A i zde nechybí nezapomenutelné gagy - Nicole jako malá holčička, výcviková montáž nebo naschvály při psaní testu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už je prostě klasika a četníkovo zápolení s láskou je skutečně tak hezky naivní, dojemné, hloupé a svým způsobem krásné, že to člověk prostě musí ocenit. Navíc je to s humorem, pořád se něco děje, i když chvílemi už budete mít pocit, že to jsou skeče, které jsou na sebe nějakým způsobem navrstvené. Některé by fungovaly i samostatně. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování servíruje kadenci scének v mnohonásobné míře a za mě je to doposud nejlepší díl. Zápletka schrlí jednu scénku za druhou v neskutečném tempu. Zvláště ta ve škole je opravdu neskutečná a mám pocit, že epizoda Mr. Beana čerpala právě z četníků. De Funesovi tentokrát stíhají úplně všichni a kaskaderské kousky jsou taková třešnička.......9/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip prestáva byť vtipom. Žandár je však v tomto výnimkou a táto časť patrí všeobecne k najobľúbenejším. Legendárne vlezdoprdelectvo Funesa v spojení s nesmrteľnými grimasami a neazbudnuteľnou scénou chytania vodičov tým, že blokujem premávku. Klasika, ktorá situačne, charakterovo a hláškovo sa stala právom legendou. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (37)

  • Když Cruchot (Louis de Funès) jede na začátku filmu v kabrioletu a provokuje záměrně pomalou jízdou, jede kolem plné čáry a ostatní řidiči se za ním vzorně vlečou. Pak přijde přerušovaná čára a řidiči začnou Cruchota předjíždět. Cruchot se raduje a křičí: „Teď ho chytneme!“ Jenže tu není žádný důvod k zastavení, protože předjíždějící řidiči se ničeho nedopustili. A Cruchot, přestože se raduje, že řidiče chytnou, nikam nevolá, aby zadržení zajistil. (pjotri)
  • Zákonitosti subordinace neumožňují, aby se Cruchot (Louis de Funès) vlastní snahou ucházel o povýšení na štábního rotmistra bez souhlasu nadřízeného. Dokonce je nutné, aby nadřízený podřízeného přímo navrhl na povýšení, a ne aby si tento o povýšení řekl sám a pak jej dosáhl na základě jakési zkoušky. Z tohoto pohledu mohl být Gerber (Michel Galabru) klidný a Cruchotovo povýšení nedoporučit. (pjotri)
  • Natáčení předcházela anketa o tom, jestli se skutečně má Cruchot (Louis de Funès) oženit. Tvůrci se totiž báli, aby nepřišel o své věrné fanynky. (Pierre)

Reklama

Reklama