Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po diváckom úspechu filmu "Žandár zo Saint Tropez" bolo o rok neskôr, v roku 1965, natočené pokračovanie "Žandár v New Yorku". Policajný team zo Saint Tropez je vyslaný do New Yorku, kde sa má zúčastniť medzinárodného zjazdu policajtov. Ludovic Cruchot, jeho šéf Jérôme Gerber a ich štyria podriadení odcestujú do jedného z najväčších miest v USA. Ich misiu hodne skomplikuje Cruchotova dcéra Nicole, ktorá sa bez vedomia svojho otca ocitne v New Yorku. Klasická, stará dobrá, francúzska komédia s jedinečným Louisom de Funèsom v hlavnej úlohe. *** ()

anli 

všechny recenze uživatele

Druhy film cetnicke serie,tentokrat v USA.Spousta novych vtipu,zalozenych na rozdilnosti obou kultur.Scenar slusny a vtipny,herci stale skveli,celkove vyzneni jde trochu dolu oproti prvnimu filmu.Je to logicke,protoze uz nas Funes neprekvapi svymi grimasy,uz to totiz cekame-a to je obecny problem pokracovani.Takze davam jasne newyorskych 70%. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Druhý ze série četníků není překvapivě slabší než jednička. Jen už mu nedávám tu bonusovou hvězdu za start jedné filmové epochy. Přesto jde pořád o výbornou komedii, která mě spolehlivě pobaví. Různé kontrasty mezi americkou společností a francouzským "myšlením" jsou zfilmovány dobře a v celém snímku je mnohem více povedených vtipných scén, než těch trapných a to si pěkné tři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Narychlo spíchnuté pokračování, které ještě možná má ucházející dějovou linku, jenže scénář její nápad nedokázal vůbec využít. Louis De Funés prokazuje, že ani sebelepší herec z bahna hloupý scénář nevytáhne. A v Četníkovy V New Yorku je scénář skutečně strašný. Zasmál jsem se asi dvakrát a to považuji u komedie za poměrně málo. Oproti prvnímu dílu je tenhle na druhé straně barikády, hrabivost hold nezmizí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět vtipné scény, možná lepší než v prvním díle. Zde ale celkově příběh, někteří trapní herci a tak - to mi zde vadilo. Prostě mi tenhle díl zas tak moc dobře nesedl. Je to opět nadprůměr, ale jednička byla lepší. Zde nic většího než vtipné scény neoslní, i tak slušná zábava, kterou ne třeba opakovat vícekrát. 64% = *** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Scény na zámořské lodi, kdy četníci cestují z Francie do USA, se točily za plného provozu. Cestujicí si mysleli, že představitelé četníků jsou celníci a filmovému štábu uvěřili až když jim Girault a spol. promítli Četníka ze Saint Tropez (1964). (fandalehy)
  • V 56. minutě stojí vedle obchodu červené a bílé auto. V následujícím záběru červené auto zmizí. (frolish01)

Reklama

Reklama