Reklama

Reklama

V americkém snímku je skupina gangsterů a zkorumpovaných policajtů vydírána ruskou mafií, aby provedla prakticky nemožnou loupež. Jediný způsob, jak to dokázat, je vyhlásit kód 999, který signalizuje ohrožení někoho z jejich vlastních řad. Důmyslný plán je ale převrácen naruby poté, co nic netušící policejní nováček, který byl vybrán na smrt, zmaří jejich útok. Následuje zběsilé a akcí nabité finále prošpikované podrazy, chamtivostí a pomstou. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (251)

Fr 

všechny recenze uživatele

„VYJEBALI S NÁMI! CHTĚJÍ ĎALŠÍ PRÁCI…“ /// Hodně postav. Fajnový obsazení bohužel předvádí jen svoji exhibici bez pořádnýho příběhu. A přitom – drogy, policejní zásah v nepřizpůsobivý čtvrti, prohnilí poldové (že by Philippe Noiret valil bulvy)… Nechápu, proč je to tak vobyčejný… Asi málo emocí. Názorná ukázka, jak se dá nezajímavě vyprávět o zajímavých věcech. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se starou (až přijde ze služebny) zahrát devětsetdevadesátdevítku. 2.) Připomenu si, že s vopicí není radno vyjebávat. 3.) Thx za titule „Besi & eXfaiLo“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

movie 

všechny recenze uživatele

TRIPLE 9 je pomalejší hardboiled kriminálka, která si najde svoje publikum hlavně mezi fanoušky žánru a za pár dekád se nad ní budeme rozplývat. Jednak díky už dnes zcela absolutnímu castingu (jako vždy zcela svobodný Harrelson, čím dál lepší Casey Affleck, odrostlá Kate Winslet, Ejiofor, Mackie, Paul, Reedus, motherfuckin Clifton Collins Jr, atd atd), druhak díky Hillcoatově až sedmdesátkové režii, která nebere zajatce. Pokud vás baví věci jako TRAINING DAY, ghettopřestřelka z TRUE DETECTIVE, HEAT anebo END OF WATCH, tak tenhle film musíte okamžitě vidět! Těším se na další věc co napíše Matt Cook. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Po nadšených ohlasech na trailer některých zdejších uživatelů, jsem se na tento počin plný zvučných jmen začal také docela těšit. Triple 9 až na pár zádrhelů šlape celkem obstojně. Dostaneme zde solidní hutný příběh, dramatické linie, které křižují uvěřitelné herecké výkony. Avšak dostaneme zde i mnohdy nepochopitelný střih, hluchá místa a zbytečně přemrštěnou stopáž. Kdyby byl film zhruba o půl hodiny kratší, výsledný dojem by byl dozajista o pár příček lepší. PS: Ze všech zvučných jmen nejvíce vyčnívá Chiwetel Ejiofor, který je zde skutečný badass! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $12,639,297Tržby Celosvetovo $23,119,442Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,009,022Tržby za predaj DVD v USA $2,071,586║ Také zvučné obsadenie a dejovo odnikiaľ nikam, do prázdna, zlyhanie od Hillcoata, úplne nezvládnuté. /40%/ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno když to vezmu kolem a kolem, tak docela nuda. Neberu tomu filmu, že se snaží působit drsně a autenticky, ale ta rozvleklost děje postupně diváka otupuje a ubírá mu na pozornosti navíc se nelze zbavit dojmu, že zatím co některé scény jsou tu navíc nebo jsou uměle natahované a úplně zbytečné, tak i při té větší délce jsou postavy jenom hrubě načrtnuté a nemají možnost zaujmout. Je mi líto, ale je to tak.35% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (10)

  • Napriek tomu, že herec Norman Reedus zinkasoval najvyšší honorár zo všetkých aktérov, na obrazovke sa objaví len zhruba počas desiatich minút. (MikaelSVK)
  • Manželka ruského bossa, ktorú vo filme stvárnila Kate Winslet, sa volala Irina Vlasov. Jej priezvisko by sa však vzhľadom na jej pôvod malo správne končiť na -ova, čiže Vlasova. Táto chyba sa však vyskytuje veľmi často vo filmoch a seriáloch z americkej produkcie. (MikaelSVK)

Související novinky

Mladší z Afflecků na odstřel?

Mladší z Afflecků na odstřel?

17.12.2013

Ambiciózní a už beztak výtečně obsazený kriminální thriller Triple Nine (tři devítky jsou kód pro situaci, kdy se v ohrožení života ocitl příslušník policejního sboru) našel hlavního hrdinu.… (více)

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

22.07.2013

Tohle bude krvavé. Režie kriminálního thrilleru Triple Nine se totiž ujme australský drsňák John Hillcoat. A stejně jako v Zemi bez zákona se obklopí kvalitními herci. Charlie Hunnam, který aktuálně… (více)

Reklama

Reklama