Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (163)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Prakticky od prvych sekund je zrejme, kde Bogdanovich cerpal inspiraciu. Vek a skusenosti mu sice nechybaju, avsak na to, aby sa co i len priblizil k Woodymu Allenovi, mu chyba jedna zasadna vec, ano, talent. She's Funny That Way je napriek tomu v podstate velmi prijemnym filmom, ktory miestami naozaj dobre pobavi...Nic nezabudnutelne vsak neponuka. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Tleskám! Tleskám, protože na takovéto milé komedie člověk často nenarazí. Vynikající příběh a styl vyprávění, zábavná zápletka a opravdu skvěle obsazené postavy. A všechny ty odkazy na staré kasovní trháky... byla to taková nečekaná oslava konfabulace a umění vyprávět. Musím ale taky ocenit, že to nesklouzlo snad ani jednou do nevkusu a dnes tolik oblíbeného fekálního humoru. S naprostým klidem dávám 80 %. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No tak tahle "komedie" mě teda minula. Prvních 30minut příšerná nuda. Pak jako mávnutím kouzelného proutku se konečně začalo rozplétat o čem to tedy bude a když Owen Wilson začínal potkávat svoje šlapky, tak najednou vše začalo pomalu dávat smysl. Jenže to vydrželo zase tak 30minut a závěr byl zase příšerný. Ani výběr poměrně známých jmen tomuto zvláštnímu dílku nepomohlo! Za mě fakt za jednu hvězdičku... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Je osobitá, sebevědomá, svobodomyslná, nezávislá ... a snad i trochu lehkovážná - brilantní konverzační hříčka, která si dokáže poradit doslova v každé situaci ... a ještě se přitom dobře pobaví. Nechce na vás za každou cenu udělat dojem - je spokojená sama se sebou a minulost, přítomnost i budoucnost vidí v růžových barvách. Vypráví o jedné přičinlivé dívce, která věřila na zázraky ... a taky o krmení veverek. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Snaha velká, ale zřejmě se nepodařilo to, co zde záměrem bylo. Dialogy totiž vůbec nebavily. herci, kteří mě většinou vždy velmi pobaví zde nehráli ani svých 50%. Děj se nikam neposouval a jen se tak vlekl. Podle mě to byl jeden velký nedodělaný gůláš. Může mi někdo říct, proč tam třeba v tomto filmu byly postavy Jennifer Anistonové a Willa Forteho? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Hlavné natáčanie trvalo 29 dní od 11. júla 2013 v New York City. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama