Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Ten typ komedie, která někomu přijde nestravitelná, někdo ji v množství odkazů na jiná filmová díla a sebeuvědomění považuje za geniální. Je pravda, že zápletky v některých filmech vypadají poměrně trapně a banálně a někomu může připadat, že tady tomu není jinak. Druhá věc je, že na přestřelených zápletkách a nečekaných zvratech je Je prostě báječná záměrně postavena. Do tagů bych přidal milostný šestiúhelník. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Návrat klasické komedie se vším všudy - s plejádou hvězd (obzvlášť Jennifer Aniston a Rhys Ifans jsou senzační), mazaným scénářem, který se postupem času dostává do větších a větších obrátek, a s režií, která si s ním dokáže bez problémů poradit a využít ho na sto procent. Bohužel jak je vidět z mnoha ostatních komentářů, řada lidí už dnes takové filmy neocení a zaujme je jen párvteřinový výstup Quentina Tarantina. Z toho mi je trochu smutno. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jak kdyby se režisér pokoušel napodobit Woodyho Allena. Nejenom, že si do filmu natahal poměrně solidní množství zajímavých herců, ale ještě celý příběh zaměřil na dialogy. Jenže ty za moc nestojí a všechno zachraňuje Jennifer Aniston, která tady poprvé nevypadá na dvacet, ale na to, kolik ji opravdu je, což si myslím, že jí dělal hlavně účes. Další zajímavé zjištění film nepřinesl a tak jsem byl rád, že jsem ho vůbec dokoukal. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ona prostě není báječná. Kdybych si měl vybrat mezi opětovným sledováním této pohádky, ve které se prostitutka v celebritu proměnila, a třemi nejlepšími filmy se Sonnym Čibou, tak bych rozhodně zvolil něco od Tarantina. Ale to předbíhám, protože to je až na konci a já to mám rád od začátku. Takže příběh mne sice moc nebavil, ale některé postavy byly báječné. Třeba živočišný úchylák Seth stál za to, vynervovaná psychiatrička Jane zase měla báječné výbuchy vzteku, nadržený soudce Pendergast svému úřadu úžasně dodával auru váženosti, ale mne nejvíc dostal soukromý detektiv Fleet, jehož "nenápadné" sledování mne rozesmívalo v každém okamžiku. Škoda jen, že hlavní postavy v sobě neměly zdaleka tolik zábavnosti, jako ty "nedůležité". ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Prakticky od prvych sekund je zrejme, kde Bogdanovich cerpal inspiraciu. Vek a skusenosti mu sice nechybaju, avsak na to, aby sa co i len priblizil k Woodymu Allenovi, mu chyba jedna zasadna vec, ano, talent. She's Funny That Way je napriek tomu v podstate velmi prijemnym filmom, ktory miestami naozaj dobre pobavi...Nic nezabudnutelne vsak neponuka. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Bogdanovich napísal rolu Arnolda Albertsona pre Johna Rittera, ten však zomrel. Bogdanovich sa preto rozhodol najať Owena Wilsona a zmeniť aspekty postavy Albertsona: všetky fyzické gagy určené pre Rittera boli zmenené na verbálne vtipy, aby vyhovovali bežným fórom Wilsona. (Arsenal83)
  • Keď sa o filme uvažovalo už v polovici 90. rokov, tak hlavnú ženskú rolu mala hrať Tatum O'Neal. Neskôr sa o nej už neuvažovalo, ale Bogdanovich po vydaní filmu povedal: "Tento film je venovaný pre ňu." (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama