Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro toho, kdo už má něco nakoukáno, nebude tento snímek žádným překvapením, ovšem já hodnotím kladně z několika důvodů.. Josh Duhamel na mě působí ohromně sympaticky, Julianne Houghová se mi líbila, záporák byl správně odporný, atmosféra jakéhosi zapadlého městečka byla příjemná, hudební podmaz vyhovující a někdy je fajn si u filmu jen tak oddechnout.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $71,349,120Tržby Celosvetovo $97,594,140Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,384,440 //počet predaných kusov 379,867 Tržby za predaj DVD v USA $19,636,649 //počet predaných kusov 1,020,717║ miestami schématicky otrepané ale zachraňujú to celkom sympatický herci, plus záhadný príbeh a malými prekvapeniami /60%/ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice tohodle filmečku funguje parádně.Duhamel je sympaťák,Hough docela kost,navíc s výrazem bezbranný kočičky.Film je samozřejmě scénáristicky omšelej,klišovitej až hrůza.Ale nenudí.Hlavně že to netočil Refn,a nehraje tam Gosling,se svym nehybnym výrazem obličeje podobnym stažený prdeli.Jinak konec mě trochu zklamal,čekal sem větší peklo,ale s přimhouřenym vokem to tři dá.60%. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Typický Nicholas Sparks, obrovský slaďák, jako vždy se vše odehrává v krásném prostředí, hraje pěkná hudba, v popředí stojí pěkní herci, nechybí ani projížďka na loďce a scéna v dešti. Tohle ale rozhodně nemůžu filmu vyčítat, kdybych čekala, nebo chtěla něco jiného, nikdy si nepustím film od Nicholase Sparkse, jeho filmy jsou v zásadě pořád stejné, celý vývoj příběhu a závěr budete vědět od první minuty. Tak proč ve mně tento snímek vůbec probudil nějakou zvědavost? Kvůli jménu v kolonce režie, Lasse Hallström mi chybí, neříkám, že nemám ráda i jeho novější filmy (Lov lososů v Jemenu, Hačikó), chybí mi jeho upřímné a citlivě pojaté snímky typu Pravidla moštárny, naivně tak s každým jeho novým filmem v koutku duše doufám, že se alespoň přiblíží ke svým starším dílům, ale ne, Safe Haven je naprosto průměrnou záležitostí, ve které zkrátka na mě ta romantika nedolehla, hlavní dvojici jsem to až tak nevěřila a za ten až směšný závěr bych nejraději filmu ještě hvězdu ubrala, ale cílové publikum filmu bude jistě spokojené a o tom to taky je, Bezpečný přístav se ani nesnažil zalíbit i někomu jinému, pokud tedy nemáte vyloženě v lásce romány Nicholase Sparkse, do kina nechoďte, druhý The Notebook se zatím ještě nekoná. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama