Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Lasse Hallström má navíc. Možná měl. Takových filmů totiž každý filmový fanda viděl už mraky. Od samého začátku lehce můžete předvídat co bude dál. Nic vás nemůže překvapit. Něco jako Milý Johne, Talisman, ad. jen zápletka je jiná. Já jsem, ale romantická duše a stačí mi někdy opravdu málo. :) Kór, když je člověk po náročném pracovním dnu unaven tak něco takového vždy potěší. Největší průser je, když to má být thriller, to opravdu nefunguje, ale jako romantický filmeček fajn. Viděl bych to spíše na 3 hvězdy, ale ač to nebývá zvykem, díky tomu hodnocení tady budu měkkej. :) 7/10 ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Po zajímavém pětiminutovém úvodu přijde zdlouhavá, stokrát omletá stupidita ! Nevím jak, ale po dalších deseti minutách jsem dokonale odhadla děj (kromě záhadné sousedky) a začala se nehorázně nudit. Tím pádem hledat mouchy, kterých bylo stále více a více. Stupidní scénář, ploché u některých až trapné herecké výkony, přiblblé dialogy. Pro mně je tenhle film shit ! ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

neni sparks naahodou potomok rosamundy pilcherovej ??? Ak aj nie, v hollywoode ju totaalne nahradzuje. :) Ešte aj tie "posledné listy" čo nezhoreli v dome poliatom benzínom (mimochodom asi to už bol posledný benzín inak by vybuchli aj naadrže) su totálny sladký gombík ... bodka za podpriemerným romantickým farebným hollywoodskym nepodarkom. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát mě Hallstrom zklamal na celé čáře. Ani nevím co bylo horší, přeslazený románek mezi ústředním párem, skoro až stupidní thrillerová linka, nesympatická bárbína v hlavní roli nebo závěr ve stylu Šestého smyslu, který se sem vůbec nehodil. Klišé střídá klišé a tak jediné co Hallstrom ještě nepokazil je tradiční zasazení příběhu do krásné přírody a příjemný hudební podkres. A tak alespoň, že na toho Joshe Duhamela je tak pěkný pohled a potěšila i vedlejší role Robin z Jak jsem poznal vaši matku. Ovšem jinak marnost nad marnost. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)
  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama