Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (254)

Figu 

všechny recenze uživatele

Nenáročnej film dělanej přesně pro večer prožitej u bedny vedle manželky. Romantika solidní, obsazení průměr, ovšem ta koncovka a rozuzlení z mysteriózního pohledu u mě zafungovala na jedničku a příjemně to vše završila. Za mě nečekaný, i když moje žena to věděla ještě než se ve filmu vůbec něco řeklo... Holt neumím jako ona číst mezi řádky! 70% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallström. Bohužel spousta diváků tento film neprávem odsoudila do průměrných vod romantických filmů už u prvního traileru a v komentářích pak argumentují předvídatelností, nudou či cukrkandlem. Naopak. Hallström naštěstí stále ctí tradici poctivého filmařského řemesla, skvělého castingu a poutavých námětů, takže i v Safe Haven odměnuje věrné diváky melancholickou atmosférou jižanského maloměsta, příběhem dvou lidí zkoušených těžkým osudem a tentokrát přidal i prvky thrilleru. Ano, i nějaké chybičky by se jistě našly, ale proč je hledat? Promise me something Katie, you'll take a lot of pictures and only regret the ones that you didn't take. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

To, co jsem prožívala během celého filmu se slovy ani nedá popsat. Strhlo mě to od první vteřiny. Hlavní hrdinka má vážně něco do sebe. A samozřejmě Josh je charismatický jako vždycky. Mezi oběma to dokonale jiskřilo a tak to má být. Drama a thriller v jednom je zajímavá kombinace. Ani bych nečekala, že se to tak povede. A ještě musím vyzdvihnout tu krásnou přírodu a moc přijemnou hudbu, která k tomu krásně hodila. Jen mě teda zaráží ty procenta tady. Já dávám bez váhání 100%. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Tak sladky, ze si cokoladu budu moct dat az za nekolik dni. Jinak prijemny brak, ktery si na nic svetoborneho nehraje. Akorat ty "prekvapive pointy" by si Sparks mohl odpustit, stejne jako v Zapisniku jedne lasky clovek od poloviny filmu/knihy vi, ale on porad natahuje a natahuje az do krecoviteho "tadaa!". ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně typickej Sparks. Máme tu sympatickou hlavní dvojici, pěkné barvičky, slaďoučkou romantiku - celé to ale docela hezky funguje a pak se tam hodí nějakej absurdní a kýčovitej twist ve snaze o co nejdojemnější konec až na to, že to působí jak vytažené z toho nejlacinějšího německého romantického TV filmu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)

Reklama

Reklama