Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Romantika s prvkami thrilleru a s veľmi sympatickou herečkou (Julianne Hough) v hlavnej úlohe. Už v polovici filmu som vedel, kde sa uberá príbeh, ale vobec mi to nevadilo. Presne takúto jednoduchosť, som čakal od filmu, keď bola predlohou kniha od Nicolasa Sparksa. Zatiaľ všetky filmy, sfilmované od tohoto spisovateľa odo mna dostali najvyššie hodnotenie a tento nieje výnimkou.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ktorý mne sadol do noty svojím rovnomerným a neprehnaným rozvrstvením romantickej a thrillerovej vrstvy. Ak tu niekto píše o nejakej presladenosti či „obrovskom slaďáku“, mal by si zapnúť na 5 minút Šeherezádu a ten rozdiel pochopí okamžite. Noci s nepriateľom je naozaj porovnateľný film, ale mne sa tento páčil viac. Rovnako ako Julianne oproti Julii. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Takový ten téměř typický romantický film. Což o to, každý ví jak to dopadne, každý už ví po pár minutách, jak se bude vyvýjet děj. Ale někdy i tohle všechno nemůže zkazit zábavu. Nebude to žádné přestřelené hodnocení, ale svůj účel tento film splnil. Překrásná Julianne Hough byla zářící hvězdou, ona byla hlavní důvod, proč dávám víc jak pár červených hvězdiček. Příběh nebyl nějak přestřelený, myslím tím i romantické scény, všechno bylo na snesitelné úrovni. Tedy až na konec, a na mystickou Cobie Smulders alias Matku ze záhrobí. I hrdina opačného pohlaví je u mě považován jako klad, Josh Duhamel je sympaťák vyskytují se v mých oblíbených projektech. No tak abych to shrnul, 60%.. pro tento žánr v mém žebříčku dobré hodnocení! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když Hallstrom chce,dokáže stvořit věru povedený film (hačiko,Lov lososů v Jemenu,...),žel bohu v tomto případě chtěl podle všeho stvořit pouze další unylou a pocitově neuvěřitelně zdlouhavou romanťárnu ve stylu Dear John.Celý tenhle kus působí hodně ospalým dojmem a nezáchrání to ani okořenění rádoby mysterióznem,které sice nikoho nenapadne,ale nakonec působí jako z trošku jiného filmu...40% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinka trošku nudnější, kromě toho začátku, tam byla jenom romantika, ale druhá hodinka velice dobrá, už se tam začalo něco dít. Největší plus tohoto filmu byla jednoznačně nádherná Julianne Hough, na tu byla radost koukat celé dvě hoďky :-))) Joshe Duhamel zahrál v pohodě, mám ho jako herce rád. A až do závěru jsem chtěl napsat, že Cobie Smulders je v tom filmu úplně zbytečně, kdyby tam nebyla tak se nic nezmění. Jenže pak přišlo závěrečných 5 minut a dle mého totálně zkažený závěr. Já jsem ho ani nepochopil, jestli teda ta jejich matka žije a neumřela na tu rakovinu nebo se to Katie jenom celou dobu zdálo, že má kamarádku-sousedku? Nevím, každopádně za tenhle závěr určitě jednu * strhávám. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)
  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)

Reklama

Reklama