Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks ve svých románech neustále recykluje ty stejné motivy, užívá okoukané charaktery, nebojí se příběhových berliček a opětovně nedokáže vykonstruovat příběh, který by překvapoval od začátku do konce. Nicméně Lasse Hallström je tak šikovným režisérem, že Bezpečný přístav je nakonec příjemnou, ač vskutku "průhlednou" záležitostí, v čemž má mimo jiné prsty i nádherné jižanské prostředí, dobře zvolený hudební podkres a sympatické herecké obsazení. Romantiky a romantičky snímek nepochybně potěší, ale náročnější diváci budou asi častokrát kroutit hlavou. P.S.: Pokud se vám provařené "sparksovky" nelíbí, tak na to do kina ani nelezte, poněvadž "nic nového pod sluncem" neuvidíte. (6)7/10! P.S.: Milovníci slaďáků si mohou s klidem přičíst jeden bodík k celkovému hodnocení - a k těm se já hrdě hlásím ;-)! Recenze zde. [novinářská projekce_kino Atlas] ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

No tyvole, občas mi nějaká romantika fakt sedne a tady jsem se na konci už blížil k slzám, což se mi u filmů prostě fakt nestává, takže já jdu jednoduše na čtyři a je mi to jedno. Trochu kýčovité, ale přesně tenhle film mi teď padl a musím říct, že pro mě vůbec nebyl předvídatelný a dost nechápu, jak někteří lidé mohli části filmu předem odtušit, že to tu nazývají předvídatelné. Asi jsou vědmy, nebo nevím. Příběh občas pokulhává, ale odpouštím za konec a nádherný vizuál a herecky to je dobré, až na Julianne, která podle mě prostě není dobrá herečka. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když Hallstrom chce,dokáže stvořit věru povedený film (hačiko,Lov lososů v Jemenu,...),žel bohu v tomto případě chtěl podle všeho stvořit pouze další unylou a pocitově neuvěřitelně zdlouhavou romanťárnu ve stylu Dear John.Celý tenhle kus působí hodně ospalým dojmem a nezáchrání to ani okořenění rádoby mysterióznem,které sice nikoho nenapadne,ale nakonec působí jako z trošku jiného filmu...40% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně typickej Sparks. Máme tu sympatickou hlavní dvojici, pěkné barvičky, slaďoučkou romantiku - celé to ale docela hezky funguje a pak se tam hodí nějakej absurdní a kýčovitej twist ve snaze o co nejdojemnější konec až na to, že to působí jak vytažené z toho nejlacinějšího německého romantického TV filmu. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Chybou by určitě bylo očekávat mysteriózní thriller, nebo si od toho slibovat strhující drama. Ani jedním totiž film není a nemá dle mého názoru ani ambice být. Jedná se čistě o romantický příběh se snahou o dramatický závěr a jedním "mysteriózním" prvkem. Postavy jsou typicky šablonovité a černobílé pro tento žánr - od zlého manžela, přes roztomilou Katie až po hodného a osamělého Alexe. Ocitáme se v malebném přímořském městečku, jsme svědky klasického seznamování, nechybí romantický den strávený na pláži, nebo výlet na loďce s nečekaným deštěm. Klišé a kýč na každém kroku. Ve filmu jen těžko něco překvapí. Přesto bych se o Bezpečném přístavu neodvážil tvrdit, že je ve svém žánru špatným filmem. Viděl jsem dost i horších limonád a tahle mě nijak neurazila, abych sáhnul jen pro jednu nebo dvě hvězdy. Herci sice nejsou první liga, ale na Julianne Hough se aspoň hezky kouká a hudební podkres byl taky docela přiléhavý. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

Reklama

Reklama