Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (254)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hallstrom nam ukazuje, ako sa to nemá robiť. Situácia je však o to horšia, že nekopíruje ani tak hollywoodske klišé, ako tuctové televízne filmy. Vlastne pre fanatikov filmovej teórie je to zaujímavý materiál. Ako podmaz popri učení na skúšku z Dejín kinematografie takmer až dokonalé, keďže som si práve čítal pravidlá klasického Hollywoodu. Btw v tom istom čase šiel do kín ďalší Lasseho prúser, nejaká švédska krimi. Asi mal blbý rok, snáď je už z toho vonku. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu romanitckej příběh se sympatickou dvojicí, na druhou stranu že by thriller? No, byl by to thriller, kdyby to nebylo tak extra very předvídatelny. Takhle jsem cítil nějakej thrill leda tak když jsem u toho usínal (podařilo se mi to 3x, než jsem to dokoukal). Rozhodně ta rovina romantická je tady lepší... a to je co říct. Ale jinak žádná velká sláva. V mysli mi zůstane hlavně Julianne Hough a Josh Duhamel jakožto sympaťáci, ale za rok nebudu vědět, o čem to pořádně bylo... ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Další film z dílny Nicholase Sparkse, jeho předlohy prostě nezklamou. I když to patří možná k těm největším klišé, tak díky skvělýmu obsazení je z toho uvěřitelná romanťárna. Prostě tyhle nový tváře pro mě, hlavně teda blondýnka Julianne z toho udělaj něco tak osobitýho, že jim fandí každej. Přiznám se, že tady druhá linka z její minulosti byla spíš otravná, ale bez ní by to nebylo ono. A ten mysteriozní konec? Ten mě už jenom mile dorazil. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Romantika s prvkami thrilleru a s veľmi sympatickou herečkou (Julianne Hough) v hlavnej úlohe. Už v polovici filmu som vedel, kde sa uberá príbeh, ale vobec mi to nevadilo. Presne takúto jednoduchosť, som čakal od filmu, keď bola predlohou kniha od Nicolasa Sparksa. Zatiaľ všetky filmy, sfilmované od tohoto spisovateľa odo mna dostali najvyššie hodnotenie a tento nieje výnimkou.. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát mě Hallstrom zklamal na celé čáře. Ani nevím co bylo horší, přeslazený románek mezi ústředním párem, skoro až stupidní thrillerová linka, nesympatická bárbína v hlavní roli nebo závěr ve stylu Šestého smyslu, který se sem vůbec nehodil. Klišé střídá klišé a tak jediné co Hallstrom ještě nepokazil je tradiční zasazení příběhu do krásné přírody a příjemný hudební podkres. A tak alespoň, že na toho Joshe Duhamela je tak pěkný pohled a potěšila i vedlejší role Robin z Jak jsem poznal vaši matku. Ovšem jinak marnost nad marnost. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)

Reklama

Reklama