Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Maik22 

všechny recenze uživatele

Tak tihle "típci" a jejich kaskaderské kousky mě vážně pobavili. Dokonce musím říct, že jsem se bavil ještě více než koukání na Johnnyho Knoxvilla a jeho Jackass. Chrozně rád bych tuhle show chtěl viděl na živo, takže tiše budu doufat, že dorazí i někdy k nám do republiky. Zážitek to musí být fantastický. ()

peaceices 

všechny recenze uživatele

Neskutečná porce šílených triků, stuntů a všemožných kousků, které by udělala jen opravdu malá hrstka lidí. Tak jak řekli ve filmu, to co dělají už nikdy a nikdo nebude opakovat. U většiny scén jde opravdu o život (myslím si, že přesto jak Tommy tvrdil že tohle není nijak naplánované a dělají jen to co je napadne, bez většího uvažovaní, musí několikrát promyslet jak daný trik provést tak, aby to přežili, přinejmenším aby následně nestrávili půl roku v nemocnici). Výborná podívaná se skvělým zakončením v podobě show v Las Vegas, která opravdu stála za to! Být v tom hledišti a sledovat Wheelze jak provede jeho frontflip na vozíků bez jediné chybičky, tleskal bych než by mě bolely ruce. Respekt, borci! 75 % ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jackass bez nechutností zameraný čisto len na kaskadérske kúsky, na ktorých je fascinujúce to, že sa im väčšina z nich nepodarí. Behom filmu som nadobudol dojem, že to je parta idiotov, ktorá má síce veľké gule ale žiadny rozum. Všetky tie kúsky robia štýlom pokus omyl a väčšinou je výsledkom omyl. Ale ako bláznivý kaskadérsky výplach na jedno pozretie to celkom funguje. 6/10. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečná kopírka proslulých Jackass cápků kde je rozptyl "skečů" omezený (ve srovnání s originálem) a po chvilce se koncept začne celkem dost nepříjemně opakovat. Zajímavá mi přišla pouze pasáž s nehodou, která nabrala trochu reality TV/dokumentárního vzrušení. Teď je asi vhodná příležitost pro fanoušky Nitro Circus se na mě sesypat s objasněním, že je to něco úplně nesrovnatelného a že tomu vůbec nerozumím 35 % ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nitro Circus je něco jak Jackass. Po stránce obtížnost triků je na mnohem vyšším levelu, ale bohužel postrádá humor. Před triky i všemi, kteří v sobě najdou tolik odvahy se do daného kousku pustit je nutné samozřejmě smeknout. Adrenalin se mi zvedl pouhým pohledem na jednotlivé kousky. Nedovedu si představit, kolik ho mají v krvi samotní aktéři. Celkové zpracování je rovněž úžasné. V HD kvalitě se jedná o pastvu pro oči. Téměř 4*. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)
  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama