Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

MIRAS133 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to o dost víc než Jackass, rád se dívám na xGames a takový podobný akce jako skákání na motorkách to je fakt zážitek... přidat do toho pár skoků se školním autobusem nebo kamionem a vzinkne takovej úlet jako je Nitro circus.. pro mě fakt úžasná podívaná. Jackass však neodsuzuju rád se na to podívám, ale mohli by si odpustit to sraní nebo blití :D ale třeba houpačka s býkama byla nezapomenutelná :D 4* ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečná kopírka proslulých Jackass cápků kde je rozptyl "skečů" omezený (ve srovnání s originálem) a po chvilce se koncept začne celkem dost nepříjemně opakovat. Zajímavá mi přišla pouze pasáž s nehodou, která nabrala trochu reality TV/dokumentárního vzrušení. Teď je asi vhodná příležitost pro fanoušky Nitro Circus se na mě sesypat s objasněním, že je to něco úplně nesrovnatelného a že tomu vůbec nerozumím 35 % ()

Reklama

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Smíchej jakýkoli klasický adrenalinový snímek (sk8, snb, moto, whatever..) s Jackass a máš tady Nitro Circus. Jasně, NC je známý název již z televize a prakticky se neliší. Pokud má rád člověk, adrenalinové sporty (zde hlavně motorky a kola) s dávkou humoru, přijde si na své. Nic nového, nic převratného, ale mě takové věci baví a hltám každou sekundu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nulový děj, nulová zápletka, plný počet hvězdiček. Jak to? Protože je to prostě kurevská paráda. Kdyby to mělo o několik desítek minut víc, tak bych musel s hodnocením níž, ale takhle ta hodina a půl divákovi uteče jako nic a dívat se na ty šílené kousky (neskutečná práce s kamerou) bylo prostě potěšení. Na tuhle show bych i zašel. 90% ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

"Musíte prijať fakt že smrť je možnosť." Vidieť partu bláznov ako sa snažia prekonať sami seba a následne aj navzájom by nebolo tak poučné a zmysluplné keby bola zložená z iných členov. FMX X-Fighters, X Games, všetky tieto veci som odmalička pozeral a preto mi tento film/dokument zahral na tu správnu vlnu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)
  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)

Reklama

Reklama