Reklama

Reklama

Tetovaný

  • Francie Le Tatoué (více)
Trailer

Félicien Mézeray (Louis de Funès) prodá všechno. Jednoho dne výhodně zpeněží i obraz Modiglianiho, který mu nepatří. Je totiž vytetovaný na zádech chlapíka Legraina (Jean Gabin), který se tak postará o pěkná překvapení a zábavu. Louis de Funès a Jean Gabin hned ve dvou pyžamových modelech! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer

Recenze (194)

Han22 

všechny recenze uživatele

Tohle mě docela zklamalo - nemám rád filmy bez konce. Když sleduji film s de Funésem, který chce dostat obraz, vytetovaný na zádech Gabina, tak chci vidět nějaké lepší zakončení než to že se spřátelí a vykašlou se na to. A i jinak je to průměr - Gabin se svým zámkem s hladomornou a zbraněmi z druhé světové je zábavný, naháněčka se zloději skvělá, ale jinak toho moc vtipného není a některé věci (manželka, černý sluha, sporty) jsou vysloveně pitomé. ()

jandula00 

všechny recenze uživatele

já nevim, ale posledních pár let mě ten styl humoru Louise de Funése nějak nebere. Je na můj vkus až moc uřvaný a buranský. Nicméně Jean Gabin vrací do příběhu klid a pohodu a jeho posílání do hladomorny mě vyloženě bavilo. Celkově se mi moc líbila zápletka a postupná přeměna hlavních postav, ale bohužel žádný velký filmový zážitek to nebyl. Ani nedoporučim, ani znovu nekouknu... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Dvojice Gabin a Funés - co dodat ? Příjemnou zábavu......Drž hubu !! Co mám držet ?? To říkám jemu !....... Jedno tetování na zádech rozjede sérii vtipných i smutných scén. Aby Louse de Funés získal toto tetování je schopen udělat téměř vše. I mamon má ale své meze. CITÁT - Čas není můj pán. Někdy to bylo i smutný. ()

Bouřňák 

všechny recenze uživatele

Když si zapnu komedii, navíc s Louisem De Funes, tak očekávám příjemný, líbivý, nekřečovitý humor a skvělý dabing Františka Filipovského. Dabing byl opět úžasný, ale děj už tak moc ne. Kromě pár vtipných momentů jsem se příliš nebavil a nakonec i usnul. Gabin je v tomto filmu skutečně vůdčím hercem, ale ani pohled na tohoto velikaná francouzského filmu mi ke štěstí moc nepomohl. Takže vícekrát už tento film neuvidím - bohužel zklamání. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější samostatná komedie s Funesem. Funes a Gabin jsou skvělá dvojka, škoda, že toho spolu nenatočili víc. Tato komedie má asi nejvíce humorných situací ze všech Funésových filmů, třeba ,,vojnu", kterou Gabin dopřává Louisovi nebo společné spaní na jedné posteli. A větší prostor tady dostává i Lousiva uchechtaná manželka, další plus pro film je interiér krásného zámku. Dokonalá zábava. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Jean Gabin a Louis de Funès - tito dva naprosto rozdílní herci až do poslední chvíle odkládali souhlas s natáčením filmu. Před tím se spolu setkali ve filmech Napoléon (1955), Napříč Paříží (1956) a Gentleman z Epsomu (1962) - ve všech třech filmech přitom Louis de Funès hrál pouze vedlejší role. (Kulihrášek)
  • Jean Gabin a Louis de Funes spolu během natáčení nepromluvili mimo kamery jediné slovo. (fandalehy)
  • Rivalita a nepříliš dobré pracovní vztahy mezi Jeanem Gabinem a Louisem de Funèsem byly obecně známým faktem. K jejich dokreslení nejlépe poslouží záznam z tiskové konference, která proběhla právě v průběhu natáčení Tetovaného a kterou dodnes připomínají životopisci obou slavných herců. Na otázku ohledně nejoblíbenějších filmů toho druhého odpověděl de Funès s nadšením: "Mám rád všechny Gabinovy filmy", zatímco Jean Gabin reagoval s nepřítomným pohledem: "Neviděl jsem žádný film pana de Funèse." (argenson)

Reklama

Reklama