Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Svieža a celkom zábavná jednohubková komédia so skvelým hereckým obsadením. Film je veľmi "ukecaný", človek musí vedieť veľmi dobre po anglicky alebo vedieť veľmi rýchlo čítať titulky, pretože tie niekedy na obraze nevydržia ani 2 sekundy. Inak myslím, je nutný dabing. Ale aj napriek tomu, že je to tak ukecané, chýba mi tu korenie všetkých komédií, a to nejaké zábavné hlášky. Tie tu nie sú žiadne a to je veľká škoda. Takto Stážisti neprekročili svoj tieň a zostali kdesi pod vrcholom, veľká škoda, potenciál tu bol. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Možno je to predvídateľné, ale ja som sa neuveriteľne bavil. Chémia medzi Wilsonom a Voughnom je najväčším ťahúňom filmu a ich kecačky a pohľady na vec ma jednoducho vždy bavili. Shawn Levy je režisér ktorý to vie s emóciami a robí filmy aké robí bez toho aby to bola úplná hlúposť. Nemalo to trapné miesta a ani nudné momenty. Malo to krásnu Rose Byrne a dokonalého Ferrella. Veľmi poteší aj indická kráska Tiya Sircar. Iste môžete tomuto filmu vyčítať veľa vecí a pravdepodobne budete mať pravdu, ale toto je jeden s tých filmov čo môžem. Hodnotové, úsmevné a odohrávajúce sa v zaujímavom prostredí. A ten life quidditch ma dostal. Dakedy stačí skutočne málo aby človek prehodnotil svoj pohľad na realitu. A keď to ešte robí takýmto spôsobom je to super. Nerobí sa veľa takých filmov, ešte menej ich takto funguje. Možno mnohý nesúhlasia ale v skutočnosti je to naozaj o tom vykročiť dopredu aj napriek strachu. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdičky a ešte som ho silne precenila, vlastne každá za jedno zasmiatie. Páči sa mi propagácia myšlienky, že aj ľudia po tridsiatke sa dokážu presadiť v dnešnej dravej konkurencii konzumného sveta, teda, nie že by som o tom niekedy pochybovala :) Len pochybujem o tom, či vlastne stojí za tú námahu bojovať práve o toto. Ak už za každú cenu má mať film myšlienku i keď prvoplánovú, zvolila by som lepšiu. Rozhodne som videla vtipnejšie aj zmysluplnejšie komédie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Na samom konci filmu sa objaví aj spoluzakladateľ americkej spoločnosti Google. (Acrobat)
  • Ve filmu stážisté pracují na zákaznické lince, Google však žádnou takovou nemá. (ronaldmekdon)
  • Aj keď spoločnosť Google neplatila za účasť vo filme, spoločnosť mala možnosť kontrolovať, ako majú byť jej produkty zobrazené. Tvorcovia filmu napríklad chceli scénu, kde samoovládané auto havaruje, ale Google chcel scénu odstrániť, pretože produkt ešte nebol uvedený na trh. (Arsenal83)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama