Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

joehot 

všechny recenze uživatele

Vlastně jakýsi mix pohádky a oblíbeného amerického klišé o soupeření mezi univerzitními kolejemi, které jsme viděli už tolikrát. Problém Stážistů však spočívá v tom, že nejsou zábavní. Vina je především na straně scénáře (který je kombinací viděných, otřepaných vtípků, rychlého žvatlání a slovních přestřelek, motivačních proslovů a životních mouder) a hlavních hrdinech. Wilson a Vaughn jsou ve svých rolích otřepaní a nezáživní. Vaughn pak dokonce nesympatický. Shawn Levy je rutinér, režijně film nijak nezvedá. P.S.: Real-life-famfrpál bych si asi zahrál. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $44,672,764Tržby Celosvetovo $92,972,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ až príliš schématické na to aby to nasýtilo a nejak viac bavilo ale scénka z profesorom Charlesom Xavierom bodovala, ináč len slabší podpriemer /40%/ ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ma príjemne prekvapila až na jednu scénu s Ferrellom a jednu s Rigglom absencia dementne perverzného humoru. Inak na Stážistoch nevidím nič, čo by ich aspoň trochu povytiahlo z tuctového amerického priemeru až na jednu výnimku - síce len veľmi ťažko reálne, ale predsa prostredie pracovísk Google. Inak však bieda a haldy vŕšiacich sa klišé nepomáhajú. 45% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych si v tom kritizování lahodil, ale v tomhle případě mě tak vysoké hodnocení (70% v době po shlédnutí), opravdu rázně zaskočilo. Pusťte si 15 minut ůvodu a potom 15 minut konce. O nic nepřijdete, všechno z "děje" pochopíte a můžete svůj drahocený čas využít mnohem efektivněji. Ani z poloviny to neni tak vtipné, jak jsem čekal a to mě strašně mrzí. Co víc, ke konci se z toho všeho stává "děcká" souťěž plná nezajímavých, klišoidních, občas spíš trapných a neskutečně otřepaných situací a šílených hodnotových proslovů a motivačních promluv. Scénář nění u komedie důležitý, pokud se člověk opravdu baví, ale tady od poloviny nefunguje ani jedno. Průběh je průhledný jak mikrotenový sáček a v tom závěru mě to naprosto přestalo bavit. Nejlepší část je povyražení v klubu pro dospělé, ale ani ta neni úplně TOP. PS: Nesvatbovi byli poctivá zábava, ale tohle je odvar. Možná si tu reklamu gůgl jen pěkně zaplatil... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nebylo moc vtipný. Oba herci mají na kontě moje nejoblíbenější komedie, tak jsem prostě čekal víc. Koukat se na to dalo, ale Vince Vaughn už byl vyloženě otravnej a Owen Wilson začíná s přibývajícím věkem vypadat divně. Navíc, ani ty vedlejší postavy nejsou moc vtipné a prostě to hrálo moc na jistotu. Nejlepší z celýho filmu jsou ty barevný Google kola. 50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)
  • Owen Wilson ani Vince Vaughn nemají účet na Google+, narozdíl od svých postav. (ronaldmekdon)
  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno