Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (49)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je opět ještě o kus lepší, než ta předchozí, v což se pomalu nedalo ani doufat. Ale kombinace nájezdů do sedmi anglosaských království a na Paříž společně s domácími příběhy, ve kterých si nikdo není jistý tím, kde končí realita a kde začínají hry Ásgardských bohů, to je radost... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už je viditelně slabší a obsahuje spoustu historických i příběhových chyb. Stále si však udržuje vysoký průměr a dosti dobrou příběhovou linii plnou zásadních zvratů. Což vlastně dokazuje i velice promyšlený závěr, který bezpochyby poslední epizodou zachránil  tím pádem zajistil úctyhodné uzavření této série. Solidní čtyři hvězdy, ale dobrovolně bych si to už asi znovu nepustil. 82% PS: Poslední epizoda bezpochyby rozhodla o hvězdě. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Třetí série neztratila na skvělosti lautr nic. Ragnar a jeho tým se přijeli kamarádit do Anglie a poté dokonce i do Francie. Díky úžasnému anglickému králi přibylo také nějakých těch intrik a podvodů. Stejně tak přibylo soubojů. Především bych vyzvedl závěrečné obléhání Paříže, které bylo opravdu chuťovkou. Ragnar má vyšší a vyšší cíle a opravdu je nač koukat. Také správně vzrůstá mezináboženské napětí a celé je to prostě super. Už aby tu byla série č. 4! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Falešná vstřícnost a nevyzpytatelnost wessexského krále Egberta skvěle vyvažovala telenovelové milostné pletky (především ženského) osazenstva Kattegatu. Vrchol série však jednoznačně přišel s doslova dechberoucími (i měřítkem) bojovými epizodami dobývání Paříže. Tam jsem skoro nedýchal. O výraznějším příklonu k mysticismu (věštby, vize, bohové) a otázkám náboženství obecně nějak nevím, co si myslet. 90% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

za mě o dost slabší než druhá série. Zhruba do půlky je tam víc vaty než skutečného děje a nějak mě to politikaření, vzývání bohů a intrikaření moc nebavilo. Ragnar se tu navíc většinu času tváří jako kdyby potřeboval permanentně na velkou a stále si mě nezískal (což u hlavní postavy vnímám jako celkem problém). Dojem se naštěstí zvládne lehce napravit při dobývání Paříže, které je povedené jakkoliv nejde o žádnou epickou velebitvu ala GoT a jede se v komornějším vikingském módu...60% ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama