Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 2

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (169)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ku*evský nářez!:) Úžasné propojení dokonalého vizuálu příběhu, který se odehrává na pozadí koncertu, a samotného strhujícího koncertu, který má zároveň perfektně vymyšlenou a vytvořenou show s efekty, které doplňují songy skupiny. Už při scéně, kdy Dane vchází do koncertní haly za doprovodu skladby The Ecstasy of Gold od hudebního mága Morriconeho mně mrazilo a poté při koncertu ještě mnohokrát. Velkolepý zážitek. A samozřejmě klasika Nothing Else Matters nezůstala bez slz:) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

3D TV /// ,,JSTE NABUZENÝ? A LÍBÍ SE VÁM TO?…“ /// Metallica: Through the Never není záležitost pro publikum hledající temný sál k zamáčknutí kroupy smutku. Návštevu bych nedoporučoval ani puberťákům, jenž z rukou v poklopci (a slzou na tváři – kamaráda) vočekávaj druhej díl (nebo přídavek, na tom nesejde). Tenhle projekt podtrhuje fakt, že Metallica je největší (rozuměj nejznámější) metalovou kapelou a může si dovolit (téměř) všechno. Zahrát si s s tučňákama, nebo klidně vystoupit jako neznámá kapela Dehaan. Snad proto je natočení koncertu pro IMAX logickým krokem (tak nějak těsně před vodletem na Měsíc). Všimněte si (poznámka pro nevšímavý) – nepíšu film, ale KONCERT! Zřejmě to způsobilo velké zklamání fandům Hanekeho… Příznivci metalu (a Metallicy obzvlášť) ovšem nemohli dostat lepší pozvánku na festival Aerodrome 2014. P.S:3D? Prostě koncert ve 3D. Co víc říct? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když jdu na Metallicu, očekávám parádní nářez (a nevočekávám dramatický drama). 2.) Nevím, jestli i ve 3D vypadá Robert Trujillo jako vopičák. 3.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď počas celého trvania koncertu je dejová vsuvka jedno veľké WTF, tak spätne som si uvedomil, že tá psycho-šialenosť, ktorá sprevádzala koncertné megavystúpenie mojich obľúbencov nebola až tak odveci. Nápad má možno hodnotu pár centov, ale spracovanie je na výbornú, prestrihy z koncertu nerušili jeho celkový dojem a audio-vizuálne ide doslova o orgie. Takže ako koncert by som dal za päť, keby sa Antal viac vyhral s celkovou pointou, možno by som tak ohodnotil aj film ako taký. 85%. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Není to film o Metallice, je to koncert do kterého je zakomponovaná jednoduchá, krátká dějová linka. Takže ti, co Metallicu neznají to rozhodně neocení. Bude to akorát hodně nechtěného rambajzu. Ti co čekají film o Metallice budou relativně zklamáni. A ti, co jsou fandy a hledají výborně zpracovaný 3D koncert budou chrochtat blahem. 3D tam funguje velmi dobře, minimálně tedy v notoricky známé skladbě "One" je celá show (díky laserům které různě prskají z obrazovky) opravdu strhující. (z odpovídajícím technickým vybavením). ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude jako Imaginaerum od Nightwish. Příběh se zpěváky jako herci a písněmi na pozadí. Ale jedná se o koncert, kde jsou některé části příběhové. Samotný koncert je super, příběhová část mohla být trochu delší, ale taky se mi líbila a hudba výborná. 80% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoli úvodní scéna a pár dalších poukazuje na to, že se koncert odehrává v BC Place areně, samotný koncert se uskutečnil v Rogers Areně ve Vancouveru, která se nachází jen pár metrů od BC Place. (Punisher)
  • Všetky skladby okrem poslednej sú živými nahrávkami z koncertu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2012 v Kanade. Skladba "Orion" bola nahratá počas zvukovej skúšky. (Gothar)

Reklama

Reklama