Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 2

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (169)

Coleator 

všechny recenze uživatele

Koncert Metallicy, který stále přerušuje podivný příběh Tripa z dodávky, který při cestě pro tajemnou tašku mimo jiné uniká před jezdcem na koni, vyzbrojeného plynovou maskou a obrovskou palicí. Nakonec jezdce vyřídí tak, že párkrát jezdcovou palicí párkrát bouchne do země, čímž ale poničí Metallice rekvizity. Naštěstí to ale není tak vážné, takže Metallica svůj koncert v pohodě dohraje ("We don't need the fancy staff, right?"). Asi si Metallica řekla, že dávat do kina pouze záznam koncertu, by nebylo to pravé. Jenže kdyby zůstalo jen u koncertu, byl bych mnohem spokojenější... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád spíše starší tvorbu Metallice, cirka do St. Anger, tak mě tenhle snímek potěšil právě důrazem na staré dobré fláky. Celková kompozice filmu nemá obdoby, takhle propojené klipy jsem ještě neviděl a fakticky jsem zíral celou dobu s otevřenou hubou. Tradičně vypíšu mé favority. Předně to byl Flastr na pupek, Vedle maj rum a Svetr snad mám. Dále potěší nasazení písně Patery a Fuj či třeba Nindža, tys to zvoral. ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Dokonalý zvuk a výborné zábery z koncertu plného zaujímavých svetelných efektov. Toto je asi prvýkrát keď úprimne ľutujem, že som si nenašiel čas ísť do kina, pretože v 3D to musel byť ešte lepší zážitok. Pre fanúšikov Metallicy nutnosť, ostatní sa budú nudiť, pretože ide "iba" o záznam koncertu, ktorý je preložený niekoľkými minútami jednoduchého príbehu. ()

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Pro mě absolutní velkolepá hudební pecka, která ve mě v kině vzbuzovala pocity vyskočit a začít rozjíždět brutální kotel a ztratit několik končetin. Každý fanoušek bude chrochtat blahem, protože film je v podstatě jen 90. minutový epicky natočený koncert a vedlejší děj zasahuje skutečně minimálně a když už tak bez přestání hudebního doprovodu, výběr songů se povedl, ocenil bych bez problémů i přídavek, nicméně ty nejznámější pecičky zahrány byly a to některé i lépe než na albíčkách( Masters of Puppets). Každopádně se nenechte zblbnout hodnocením, na film nechoďte pokud nemáte skupinu rádi, pokud čekáte nějaký smyslupný příběh, či epické 3D vychytávečky, které vás donutí lítat v kině a blinkat. Trough the Never je zkrátka záležitost čistě hudebního rázu a dá se označit jako hodně brutálně natočený kurevsky dobře zahraný koncert s vedlejší lehce přijebnutou kraťoučkou dějovou linkou, která nijak neurazí. Můj zážitek byl Imaxem silně podtržen, takže doporučuju stažený kinorip smazat, zvednout prdelku a užít si hudební a vizuální orgasmus on the BIG SCREEN. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Není to film o Metallice, je to koncert do kterého je zakomponovaná jednoduchá, krátká dějová linka. Takže ti, co Metallicu neznají to rozhodně neocení. Bude to akorát hodně nechtěného rambajzu. Ti co čekají film o Metallice budou relativně zklamáni. A ti, co jsou fandy a hledají výborně zpracovaný 3D koncert budou chrochtat blahem. 3D tam funguje velmi dobře, minimálně tedy v notoricky známé skladbě "One" je celá show (díky laserům které různě prskají z obrazovky) opravdu strhující. (z odpovídajícím technickým vybavením). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Všetky skladby okrem poslednej sú živými nahrávkami z koncertu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2012 v Kanade. Skladba "Orion" bola nahratá počas zvukovej skúšky. (Gothar)
  • Obsah tašky, kterou měl Trip (Dane DeHaan) přinést zpět do arény, nebyl nikdy ukázán ani vysvětlen. (Punisher)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno