Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 2

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (169)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $3,422,409Tržby Celosvetovo $9,085,348Tržby za predaj Blu-ray v USA $415,868 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $77,042 //počet predaných kusov ?║ dosť zaujímavá show naokolo koncertu, pre mňa ako nefanúšika to celkom bralo /60%/ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď počas celého trvania koncertu je dejová vsuvka jedno veľké WTF, tak spätne som si uvedomil, že tá psycho-šialenosť, ktorá sprevádzala koncertné megavystúpenie mojich obľúbencov nebola až tak odveci. Nápad má možno hodnotu pár centov, ale spracovanie je na výbornú, prestrihy z koncertu nerušili jeho celkový dojem a audio-vizuálne ide doslova o orgie. Takže ako koncert by som dal za päť, keby sa Antal viac vyhral s celkovou pointou, možno by som tak ohodnotil aj film ako taký. 85%. ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Nápad to nebol zlý, narozdiel od výsledku. Neočakávane veľká porcia koncertovania prerušovaná podivnou predcházkou po meste prekvapí, je už len na samotnom divákovi či pozitívne. Metallicu si počúvnem rád (kopa mega piesní mi tu chýbala), no toto bolo nezmyselné a bez pointy. Multifunkčné pódium udrží pozornosť každého a hodnotenie najviac závisí od toho, ako Metallicu žeriete. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Lidi neblbněte, ten film si zasloží víc než 100%, kdo dává méně, tak není pravej fanda Metalliky. Škoda, že v Brně nenáme Imax, zážitek by byl ještě větší. Víděl jsem to v Pardubících v sále s menším plátnem což nechápu, přesto od první sekundy do posledního závěrečného titulku jsem nadšením poskakoval na židli. 3D mě vtáhlo doslova do děje, parádní set list, i ta filmová vsuvka v ulicích nočního města se mi dost líbíla. Rozhodně jdu na to ještě několikrát, nebudu čekat než to vyjde na Blu Ray. Musím to vidět znovu a znovu, měl jsem pocit, jako bych se vrátil z koncertu. To se Metallice moc povedlo, obrovský zážitek ve 3D. Velkolepý koncert, rád bych se tam viděl. Nejlepší kapela všech dob. Co bylo v tašce? Snad se to dozvíme v bonusu na Blu Ray. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V roce 1993 mě na koncertě v Brně Metallica převálcovala ještě o chloupek přesvědčivěji, ale tento koncert má rovněž skvělou atmosféru a dohromady mu nic nechybí. Hlavně mi udělalo radost, že s pěti křížky na krku se chlapci nevydávají směrem, při kterém by si jednou mohli klepat holí do rytmu dechovky, ale naopak sází staré pecky s takovým elánem, že se již těším na to až to v osmdesáti zopakují. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoli úvodní scéna a pár dalších poukazuje na to, že se koncert odehrává v BC Place areně, samotný koncert se uskutečnil v Rogers Areně ve Vancouveru, která se nachází jen pár metrů od BC Place. (Punisher)
  • Všetky skladby okrem poslednej sú živými nahrávkami z koncertu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2012 v Kanade. Skladba "Orion" bola nahratá počas zvukovej skúšky. (Gothar)

Reklama

Reklama