Reklama

Reklama

Obsahy(1)

30-ročná reportérka Leigh (Kristen Bell) opúšťa svoj doterajší život v New Yorku a vracia sa na miesto, kde naposledy prežívala pocity ozajstného šťastia – do svojho rodiska a domova v Connecticute. Tu dostane miesto záchranárky a zároveň začína nebezpečný vzťah s problematickým 16-ročným teenagerom... (Acrobat)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Leigh má krizi, tak nechá práce reportérky a uteče z města k rodičům. Tam začne pracovat jako plavčice. Společně s kamarády se začne družit s puberťáky, společne spolu hulí a chlastají. Nakonec Leigh svede jednoho chlapce a dá to sním dohromady. Mamie se mi líbila v Off the Map a tady taky není špatná. Kristen pořád vypadá jak malá holka. Příběh docela ušel, ale moc mě nezaujal a spíš mě nudil. Komedie to není ani náhodou. 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pokus o pocitové romantické drama, které zůstalo někde na půli cesty. Lépe řečeno, pocitový film s nevýraznou dějovou linkou. Není toho totiž mnoho, co tahle nezávislá vlaštovka může divákovi dát. Zahodila (na čas) život v New Yorku, aby v rodném městečku znovu nalezla životní cestu. Filmů o „koulích na noze“ i těch o hledání smyslu života už tu bylo nesčetně a zpravidla dopadly lépe. The Lifeguard se poměrně vleče, nejedna postava tu platí za nesympatickou, chybí víc silných a zapamatovatelných momentů. Alespoň je to podané civilně a bez patosu, a i Kristen Bell se svou nejednoznačnou postavou poměrně se ctí poprala. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

To, že to není klišoidní romantická komedie (komedie to není vůbec), ještě rovnou neznamená, že je to "příjemný civilní opravdový" příběh. Je to fakt jen takový slabší indie drama. Nemám rád prohlášení typu, že film můžou pochopit, jen ti, kteří "prožili". Je to o krizi mladýho věku, což je termín pro precitlivělý jedince, který prožívají krizi středního věku už ve 30 letech ("I am 29, really"). Což by bylo ok (w/e), ale nesmí se v tom tak utápět. Dělal jsem taky v USA plavčíka, tak chápu pár věcí, jako třeba že sex s nezletilým může bejt docela problém, ale čekal jsem prostě, že to bude o víc tom lifeguardování. Místo toho se tam pořád motá parta třicátníků, který čekají až jim spadnou pečený holubi do huby. Když se to neděje, tak jsou nasraný a začnou se chovat jako děti, což jim kupodivu štěstí nepřinese. Většina z nich se naprosto bezdůvodně hrozně prožívá. Některý scény byly vyloženě absurdní. PS: Nevím, co je reálnýho na tom, že hrdinky chodí nenamalovaný. V mym světě (kterej mi připadá docela reálnej) chodí většina holek s makeupem. (50%) ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Hm tak tohle se nepovedlo, tyhle životní dramáčky mi většinou sednou ale tohle mě minulo snad všim včetně jinak hezký Kristen Bell která zde chodí nenamalovaná což má zřejmě vzbudit dojem toho že je to obyčejná holka ale mně spíš připomínala komparzistu z Úsvitu mrtvých. Podobnejch a hlavně lepších filmů než tohle bych vyjmenoval hned několik. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Poměrně melancholický až pro mne vzpomínkový film. Zajímavé herecké obsazení, hudba a kamera. Děj se dotýká i ožehavých témat lidského bytí z jeho samotné podstaty, i když to jistě mnohým divákům nepřijde. Hodně se mi líbilo téma usmíření s rodiči, které valná většina z nás zažila na vlastní kůži a celkově sociální konflikt věkových skupin je tu vyobrazen velmi zdařile. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka Liz W. Garcia trvala na tom, aby Kristen Bell nenosila během natáčení vůbec žádný make-up. Pokud náhodou přišla na plac s dobrým účesem, okamžitě se pak musel zkazit vrstvou mazu. (Brousitch)

Reklama

Reklama