Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 1

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (464)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BUDE TO SKVĚLÉ LÉTO PRO VŠECHNY. PRO TEBE A TVOU MÁMU. PRO MĚ A STEPH. JEDNOHO DNE BYCHOM MOHLI BÝT RODINA. …“ /// Nová rodina potřebuje utužit a ukázat, že jsou tým. Budou tam všichni: Trent s dcerou (teď už skoro ségrou), máma, Betty s dcerou Susannou, Galeovi, Hutchinsonovi, Campbellovi (až na Bena, kvůli soudu), Smytheovi. Jo, a Keeganovi. Ale hlavní je Duncan, pubertální suchar neboli chlapec, zdající se bejt trochu v útlumu. Nebaví ho to tam, ble ble ble, ale pozná, že Steph je na tom podobně, ble ble ble, pak potká Sama Rockwella, kterej KONEČNĚ přinese trochu vzrůša, takže se z toho stává něco víc, než jen povídání o rodince, která je stejně odsouzená k zániku (TY DEBILE, tys to tady kurevsky vyspoileroval!). Kdyby si někdo myslel, že jsem to tady vyspoileroval, tak vážně nevím, protože ten film vypráví zbytečně složitě o spoustě věcech, aby se z toho nakonec vyklubal příběh o přátelství. Příběh pro mladý, kteří maj podobnou zkušenost (s dospělejma) a pro dospělý, kteří něco podobnýho prožívaj (s mladejma). Taky pro ty, kteří toužej vidět Carella hrát někoho jinýho než debila. A tak hraje sice debila, ale jinak. Při tom všem klišé je tu i nějaký to ponaučení, protože tam, kde něco končí, většinou i něco začíná…. . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč hrát s uchazečem na post fotra společenský hry. 2.) Zajímám se o problémy teenagerů. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Námet je skvelý. Chlapec, ktorého serie vlastná rodina, i rodinní priatelia na dovolenke, si nájde bokovku - prácu vo vodnom parku, v ktorom panuje večná pohoda. Bohužiaľ skoro všetko ostatné je iba generické klišé desiatok ďalších indie tínedžerských filmov s nedôveryhodnými postavami (hlavne hrdina zhruba prvú hodinu dačo len čumí a nemá žiaden charakter). Ale koniec si ma celkom namotal a Sam Rockwell je frajer a má doslova dream job, takže 5/10. ()

Reklama

leila22 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné prázdniny sú pre mňa nezabudnuteľné vďaka postave geniálne sympatického Owena. Mladý uzavretý Duncan, ktorý hľadá sam seba a možno aj niečo naviac síce nikoho neurazí, ale jeho ustarostená tvárička a ego na bode mrazu sú pre mňa ešte stále veľmi, veľmi slabým impulzom, aby som premýšľala o nadpriemernom hodnotení. Lenže vďaka tomu, že sa Duncan zoznámi zo spomínaným správcom miestneho vodného parku sa stáva tento film niečím výnimočným a odo mňa padá aj štvrtá hviezda. Milujem Owena! Chcem, aby bol môj kamarát! :) Pri každej scénke s ním som sa musela usmievať, pretože také veľké sústo pohody človek nedostáva každý deň. Videné počas Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mezi dětstvím a dospělostí se klene provazový most, na kterém je sakra náročné při těch všech poryvech dospívání a ztrouchnivělých prknech osudu udržet stabilitu. Díky patří těm, kteří umí vítr utišit či ukázat, na které prkno stoupnout a taky těm, kteří se umí vrátit zpět ze světa na druhé straně, aby nám podali ruku. Nemyslete si, že to dělají výhradně z čistého altruismu, jen se vracejí do míst, kde se cítí dobře.. Pohodová coming-of-age šablonka, z které herecky vyčnívají lehkomyslný plavčík Rockwell a zlomyslný zmrd Carell. Konec zajímavě osciluje mezi opatrným optimismem a trudomyslností, že to byla zkušenost, která na status quo nebude mít vliv a zůstane po ní jen vzpomínka.. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

V pěti stupních nad nulou je vyloženě nutnost vydat se za teplem k moři - i když to má znamenat sednout si k prázdninovému letnímu filmu.. V první řadě musím říct, že asociální hlavní postava mi k srdci zrovna nepřirostla - klepajíc kosu jsem nedokázala pochopit, že dal před oceánem přednost vodnímu parku a tak mě vyhlídka na devadesátiminutové koukání na tobogány (místo krásných mořských scénérií a racků kolem) celkem zklamala. I tak to ale byla pohodička, která mi navodila příjemně nostalgické pocity. Herci fajn, průměr, neměli příliš šancí se předvést - ale potěšila mě přítomnost Rockwella, který celý film vyzdvihuje minimálně o jednu příčku výš. A díky němu a taky proto, že mi zima už klepe na dveře, ale já se alespon na chvilku mohla octnout v prosluněném Hamptonu - dám slabé čtyři hvězdičky. A mimochodem, jako komedie mi to tedy vůbec nepřipadalo. Spíše rodinné drama. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Režisér a scenárista Jim Rash v rozhovoru uvedl, že inspirací k úvodní scéně mu byl rozhovor s nevlastním otcem ve čtrnácti letech. (Jocker94)

Reklama

Reklama