Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Najlepší výkon vo filme podáva Shelby Cobra. V End Credits sa dozviete, že je film je venovaný pánovi Shelbymu, ale takýto epitaf si určite nezaslúži. V logike a v "hereckých" výkonoch to riadne hapruje. Slečna Gomezová je pre mňa kanditátom č.1 na Razzie Awards, keď prevezme štafetu po Rihanne za Battleship. Puntík za deštrukciu v Sofii, aj to s odretými plechmi. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Spíš než s časem se Ethan Hawke snaží závodit s debilním scénářem, ale závod prohrává a ošklivá vizuální stránka tomu také moc nepomáhá. Co tento film ale teprve stahuje dolů, je nevýslovně otravná a nesympatická Selena Gomez, jejíž herecké vlohy jsou nicotné - pro mě byla téměř nesnesitelná. Ani krátké štěky filmových veteránů Paula Freemana a Jona Voighta to bohužel nezachrání, naopak si říkáte, že asi zabloudili do nesprávného filmu. ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl z těch, co slintali nad sinými vozy, nefandil tuningu ani dalšímu buranskému takyznalectví problematiky automobilového průmyslu - naopak, vždy jsem si potrepěl na efektivnost, účelnost a nízkou spotřebu. Proto jsem poměrně zaskočen, kolik dílů si vybrečela série Rychle a zběsile, Need for speed a podobné macho nesmysly, takže z dalšího filmu, jehož problematika je svěřena do rukou, které celý film drží volant, rozhodně nejsem nadšen. Bohužel autor zašel asi příliž daleko, když ladné děvy, které mohou poutat pozornost v případě, že máte rychlé káry na háku, nahradil přechytralou teenkou s mastnou hubou a nablízkanou produkci nahradil záběry z průmyslových kamer. Děj je plochý a předvídatelný až hanba, napětí nulové a takové špeky, jako že veškeré překážky v cestě jsou prázdné plastové barely a krabice, v jednom záběru utržené zrcátko je v dalším opět na svém místě a podobné perly - to už je asi moc. Inu, je to z těch filmů, který je čistě ztrátou času... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ethan Hawke je jeden z mých nejneoblíbenějších herců, takže mi hezkou chvíli trvalo, než jsem jej začal ve filmu alespoň trochu brát. Getaway je taková akční jednohubka, kterou zhltnete, když v nabídce nenajdete nic lepšího, rychle ji strávíte a ještě rychleji vy***... vyloučíte, to bude vhodnější slovo. Neříkám, že jsem se vůbec nepobavil a že bych se nudil, avšak na více než dvě hvězdičky to není už proto, že podruhé bych si snímek nepustil. Jako výplň času cestou do Prahy autobusem to však nebylo nejstrašnější. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Courtney Solomon /Americka Kletba - 50%/ sa asi prilis inspiroval filmami, v ktorych zaznieva hlas v telefone /Phone Box, Die Hard3/ a jednak seriou Rychle a Zbesile a jednak aj zblizovanie sa dvoch roznych jedincov pocas hodne krusnej noci /Terminator/: Ovsem Ethan Hawke /Dead Poets Society, trilogia before Sunset ..../ je sice dobry herec, ale tuna prehraval, Selena Gomez je sice krasna, ale prehravala aj ona a tie bezduche a az samoucelne nahanacky na utakoch : tak ako diky, ale ne, na mna to nefungovalo : 20 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • VIOS sú malé kamery, ktoré predstavovali väčšinu kamier namontovaných na autách a dostali prezývku "crash cams". Tím mal uprostred ulice namontovaných asi 70 VIOS kamier, aby získal dynamické zábery, keď po nich autá doslova prechádzali. Niekedy vydržali, no niekedy nie. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama