Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (278)

zette 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tento film dokaze ocenit asi jen nejaka shrbena matka, ktera si mysli, ze je take na vse sama. Uz ale muze mit problem se ztotoznit s hlavni predstavitelkou (Bokova), ktere mj. staci sve deti videt jednou za mesic. U filmu jsem se nesmal, nebylo cemu. Chlumsky je jako 90% nasich reziseru, letecke zabery, letni idylky, pisnicky, spatny scenar a nulova originalita. Herci vetsinou taky spatni, hlavne Stivinova, Hanak. Film nema co nabidnout. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedia plná uřvanejch děcek, takže zaměřený je to na publikum, ktery má rádo filmy typu S tebou mě baví svět a tak. Párkrát se člověk zasměje, ale nic moc. Nejlepší je nejmladší děcko Erik a jeho inteligentní projevy a souhlasné přikyvování. Jinak vubec nevim, kdo teda měl být ta Venuše... asi jsem to nějak zaspal nebo co (což bylo docela lehky)... ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Je to celkem milé a legrační, pokud jde o scény otce s dětmi a jeho otcem, ale jinak moc nechápu, nač ten zbytek měl vlastně být. Jako chápu, že si člověk občas musí pár věcí srovnat v hlavě, ale nechápu, čím by mě to mělo oslovit. Česká klasika posledních patnácti let, na kterou se fajn kouká, pobaví, ale za týden nebudu vědět, co se tam dělo, ani jak se to jmenovalo. Ještěže má člověk to ČSFD. 40% = 2/5 ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí: 1) Také jste měli pocit, že v Praze se nepohybují jiné vozy, než samé Mercedesy a jeden bílý Porsche? ........ 2) Řekli jste si také, že úplně všechny "dospělácké" filmové postavy jsou poněkud "na hlavu padlé" a normální jsou snad jen ty dětičky a že komedii dělá inteligentni vtipný dialog, nikoliv praštěnost navíc přehrávaná? ...... 3) Taky si myslíte, že firmou Mercedes investované peníze do sponzorství tohoto filmu jsou vyloženě vyhozené peníze? .......................................................... POKUD JSTE SI ODPOVĚDĚLI NA VŠECHNY OTÁZKY "ANO", pak asi považujete tento filmový počin stejně jako já za velmi nepovedenou a nudnou komedii. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JÁ, MARTIN VRÁŽIL, TVRDÍM, ŽE SE POSTARÁM O SVÉ DĚTI, PO DOBU JEDNOHO MĚSÍCE.…“ /// Rodinnej film pro dospěláky, ve kterým má mamka už po krk parchantů (i taťky), a tak se vsaděj, že taťka výměnu rolí neustojí. (furt lepší, než aby se k tomu postavila jako Romča) Taťka pak jede na plnej úvazek, parchanti zloběj, vlastně ne, chovaj se tím svým přirozeným způsobem a von je z toho … šak víte. Může to bejt i vtipný, ale přeci jen tyhle kousky má Poledňáková zmáklý líp. Přesto jsou tady věci, který pobavěj a jako vůbec největší plus vidím v sympatickým obsazení. Když už se mi zdá, že to všechno bere správnej směr, přichází syndrom vyhořelý matky, příběh se zase posouvá jinam a dojíždí do zdárnýho konce spíš setrvačností. Von tady vůbec tak nějak podivně funguje systém uvěřitelnosti. Ale co, rodinka je to sympatická a v českým filmu už bylo i hůř. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem schopná vydržet měsíc bez (svejch) třech malejch děcek. 2.) Individualitu dítěte buduju přes psí kostým. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Film je věnován ženám u příležitosti Mezinárodního dne žen. (jenik71)

Reklama

Reklama