Reklama

Reklama

Sto krvavých akrů

(festivalový název)
  • Austrálie 100 Bloody Acres
Trailer

Obsahy(1)

Podnikaví bratři z australského vidlákova rozjeli vratký byznys s organickým hnojivem. Zásoby fertilizéru, jehož tajnou ingredienci tvoří nadrcená lidská těla, se rychle tenčí. V palčivé situaci se objevuje trojice šťavnatých stopařů, jejichž měkké tkáně by mohly rodinnou farmu zachránit. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak skvělý námět, a tak pohnojený. Bratři Morganovi produkují hnojivo, po němž je obří úroda. Stačilo jednou přidat tělo z automobilové havárie, a tajný recept byl na světě. A což teprve, když semelete těla živá! Čím více se budou mrskat, tím více budou žlázy pracovat. A výsledek? Takové množství draslíku, jakému žádná plodina neodolá. Bohužel je ale tahle černá komedie z větší části utahaná nuda, jako by vše zpomalovalo žhavé australské slunce. Celkově 2*, jednu ale přihodím za poslední čtvrthodinu, kdy se konečně vše rozjelo. Kufr auta plný živých mrtvých,useknutá ruka v hubě psa, palné zbraně, rýč a sekáček na maso, jedna mrtvola, druhá, třetí a šťavnatá potitulková scéna. Pravda, drtička na těla nezahálí, ovšem gore mohlo být výživnější. A je fajn, že sex zůstal tentokrát z větší části mimo kameru, jelikož co si budeme povídat, Nancy už měla nejlepší léta za sebou... ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná oddechovka. Zjišťuju, že poslední dobou mi australský a novozélandský filmy docela sedí a tak je to i v tomhle případě. Dobrej casting, jednoduchej, místy i vtipnej příběh a občas i nějaká ta krev. Žádnej gore fest nečekejte a ani výbuchy smíchu. Je to tak jaksi mile úsměvný. I předvídatelný. Ale to vůbec nevadí a absolutně mě zvlálcovala scéna s vyhuleným týpkem v pohádkové vesničce. Ani horší ani lepší, ale průměrný tři. 50% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Spíše zklamání. Těšil jsem se. Nakonec jsem dostal hodně slušné řemeslo, které u mě ale nefungovalo moc ani jako komedie a ani jako horor. Líbilo se mi chování postav který se chovaly naprosto idiotsky ale záměrně, i pár gore scén bylo slušných, ale film ve mě nic nezanechal jsem jsem na konci pokrčil ramenama a pustil si jinej film. Slušně natočené ale o ničem. Hodně slabé 3*. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne takto si prestavujem hororovú komédiu,tu je presne vyvážený pomer komédia horor ani jedného nie je viac ani menej.Krvavé,svižne a veľmi zábavné.Drsné hlášky,drsný hrdina ktorému sa to drsne vymklo z pod kontroly a začne drsne všetkých zabíjať.Z hereckého obsadenia musím vyzdvihnúť drsného vidláka A.Sampsona,ktorý to uhral s prehľadom a A.McGahan ktorej tato rola veľmi pristala ale aj všetci ostatný boli dobrý. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zábavná, řemeslně velmi pěkně zvládnutá australská hororová komedie o dvou bratrech, výrobcích organického hnojiva, a třech mladých turistech, z nichž chtějí ono hnojivo vyrobit. Hororu velmi málo (řezničiny ovšem docela hodně), komedie o poznání víc. Výbuchy smíchu ale taky nečekejte, je to spíše taková příjemná, lehce úsměvná podívaná se sympatickými postavami. Dějově poměrně čitelné, ale i tak to zabaví. Na rozdíl od spřízněného Tucker and Dale vs. Evil má Sto krvavých akrů méně originální východisko, ale na mne osobně fungovala tato australská sranda o něco lépe. Silnější tři hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v okolí mesta Adelaide, ktoré je hlavným a najľudnatejším mestom štátu Južná Austrália. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama