Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

genetique 

všechny recenze uživatele

Kritici akčného žánru si určite zgustnú a naservírujú jednovetové recenzie ako: "ďalší zbytočný akčný film", "Statham herecky neschopný a Slyov scenár sterilný". Pokiaľ si však ako oddychovku vždy radšej vyberiete Commando ako Home Alone, tak tento názor zdieľať určite nebudete. Možno trošku zamrzí výber záporákov, je ich na tento druh filmu požehnane, ale akosi nesplnili svoje zlosynské charaktery, ani jeden sa mi nevryl pod kožu. Statham umiernený a pomerne uveriteľný, predvádza celkom presvedčivý výkon v úlohe otca a dokonca je cítiť aj chémiu medzi ním a jeho filmovou dcérou. Možno nie sme v tejto pozícii na Jasona zvyknutý, ale takáto zmena filmového tempa mu celkom prospela. Akcie pomenej, ale zato má svoje grády, rovnako aj film celkom svižne ubieha. 80%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Před mnoha a mnoha lety jsem si z legrace podal přihlášku k BIS a navzdory svým plochým nohám jsem málem prošel - tedy kdybych neměl rodinu, kterou vyhodnotili jako bezpečnostní riziko. To v emerických filmech se to rodinně zaměřenými agenty v utajení jenom hemží a útoky na jejich slabosti jsou čím dál tím víc stejné. Tentokrát to však tradičně zachraňuje taťka Statham, na jehož dceru bych se rozhodně ani ošklivě nepodíval, protože by mi pravděpodobně byly rychle přemístěny koule někam k mozku a to by mému chatrnému zdraví patrně neprospělo. A takoví taťkové jsou mým vzorem. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání: James, James, Winnona a dle hodnocení průměrný akční thriller. Dostal jsem: slabu úvodní zápletku a míň akce, než jsem čekal. Slabší akčňák se Stathamem, když potřebujete zabít čas. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor – | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr. Jako drsňáckou Stathamovku bych možná hodnotil i za čtyři, protože oproti jiným jeho přepáleným akčňákům mě tento fakt bavil. Plusem jest i celá kupa známých herců, no bohužel místy patetické chování postav a laciné zakončení táhnou Homefront spíše do jednohubkového průměru. Kdyby se tvůrci soustředili v druhé půlce filmu více na postavy než na přestřelky a honičky, byl šťastný na plné čtyři bludišťáky. Ale kouknout se na tento filmu rozhodně dá. 69% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŘEKNI MI, ŽE VÍŠ, KDE TEN ZKURVYSYN JE…“ /// Statham vs. drogovej sráč, kterej přišel vo fracka (z toho plyne ponaučení – když sejmeš parchanta, sejmi i fotra!). Jasone – kurva ty válíš! Super ruční práce, taky Franco nám dospěl… pravda, to vodhalení (jaký? Nebuď zvědavej a mazej do kina! Aha… tak se na to vyser…) je trochu pitomoučký. A s pochybnejma berličkama se nám postupně trhá pytel…, ale co, má to slušný tempo, svině jsou sviňský, Jason drsnej… a snažím se (kurva fakt se snažím!) nemyslet na to, že se chovaj kreténsky. Když vono to nejde. NEJDE! Strašně mě to sere, páč tohle je po dlouhý době suprovej Statham! Jako – drama, to vono to je! Můžu za sebe říct, že Franco dostal přes držku i silou mýho vzteku. A já když se naseru… takže co vlastně čekáte? Som z toho volaký zmetený… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2006 napsal Chuck Logan, číst nebudu. 2.) Chcu vidět, jak se tváří šéf motogangu při informaci, že jsem mu (před chvílí) zmenšil gang. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)
  • Při závěrečné honičce v docích je možné si několikrát všimnout stínu vozu s kamerou (bugfoot)
  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama