Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Americká a česká verze je jako nebe a dudy, o tom žádná, ale zas tak hrozné to podle mě nebylo. Byla to taková sonda do útrob Česka a Slovenska, jak se naši poperou s moderními jídly. Upřímně jsem čekala větší hrůzu a prvních pár dílů mi spíš než pořad o vaření připomínalo parodii a na komedii, ale postupně, když slabé články odpadávaly mě to i docela začalo bavit... Jednu věc ale stále nemůžu pochopit - co tam dělala ta vysoká postarší modelka vedle porotců? Mělo to nějaký hlubší význam? ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Tři namyšlení nagelovaní postižení kokoti co si hrajou na Pohlreicha sedí za stolem a čekají, až jim nějaký amatérský kuchař donese blivajz který navařil, aby s ním pak mohli mrdnout o zem a říct mu, že se to totálně nedalo žrát, protože do svíčkové se dává solamyl. Hlavně že sami dokázalý velký hovno, ale kritizování jim jde. Jestli si mám vybrat tohle, nebo konkureční Recept na bohatství, volím kulku do hlavy. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a byla to jedna z největších hovadin, co za dlouhou dobu zabloudila na TV. Všechna ta ultra trapná dramatická hudba a serious faces porotců a debilní hlášky, jako kdyby snad všichni zápasili v Coloseu o život, ale omyl, oni tam JENOM VAŘÍ, proboha. Jde úplně o hovno. Strašná debilovina, urážka mozku a tak všelijak podobně. Nehledě na to, jak většina bab si ani ty vlasy do culíku nedá, člověk úplně vidí, jak jim padají do jídla. Netuším, jestli je UK originál lepší a ani to nechci vědět, ale tohle, to je teda děs! ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Za co ty hvězdičky? Reality Show, ve které nejde o vzhled - to se jen tak nevidí, zvlášť v českých poměrech. Je to fér a to se mi líbí.. Navíc miluju jídlo, proto u mě většina pořadů o jídle má aspoň tu jednu hvězdičku navíc jistou. Hlavní pan porotce je mi hodně, hodně nesympatický, dalo by se říct, že mi vyloženě vadí... Ale to je asi tak všechno, i když občas jsou porotci na soutěžící zbytečně přísní, ačkoliv bych neřekla, že jsou to kdovíjací masterchefové.. Když to sečtu, vychází mi z toho lepší průměr :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama