Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad patří dle mého skromného názoru do kategorie zábavných a to jistojistě, protože vidíme legrační scénky rozčilujících se porotců, nebo dojetí soutěžících. Pobavil kluk v prvním díle, který pořád tvrdil a asi ještě tvrdí dnes svým známým, že jeho špagety byly opravdu domácí a přitom vypadaly úplně stejně, jako ty co kupujeme v supermarketech:) V jiném dílu vidíme akční scény s agresivní hudbou, které některé diváky mohou i vystrašit. Trochu mě připadá, že se v soutěži klade i důraz na prosazení soutěžících, kteří mají nějaký handicap, jako např. u toho kluka v brýlích. Dle mého názoru už ze soutěže měl dávno vypadnout. Jsem zvědav na další díly. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

O vaření to není. O jídle to není. O nadšených kuchtících plnící si sny to není. O zábavě to už tuplem není. Tak o čem tamhle seriálová reklama na Billu, která má mylný dojem, že dramatičnost se navodí čistě jen použitím hudebního podkresu à la Zimmer, vlastně je? Bohužel jen a pouze o rádoby drsném macho triu, které svou špatně předstíranou nekompromisností aspiruje na titul "šašc... ehm, ubožáci roku". To je od Ramsayeho, Bastianiche i Elliota na žalobu, jestliže tihle pánové mají být jakože oni. Jestli vůbec něco vzbuzují, tak rozhodně ne strach či respekt, ale výsměch a vlastně i lítost nad tím, že si své (dle jejich chování evidentně nemalé) komplexy řeší v hlavním vysílacím čase. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Za co ty hvězdičky? Reality Show, ve které nejde o vzhled - to se jen tak nevidí, zvlášť v českých poměrech. Je to fér a to se mi líbí.. Navíc miluju jídlo, proto u mě většina pořadů o jídle má aspoň tu jednu hvězdičku navíc jistou. Hlavní pan porotce je mi hodně, hodně nesympatický, dalo by se říct, že mi vyloženě vadí... Ale to je asi tak všechno, i když občas jsou porotci na soutěžící zbytečně přísní, ačkoliv bych neřekla, že jsou to kdovíjací masterchefové.. Když to sečtu, vychází mi z toho lepší průměr :) ()

flawi.f odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo sleduje a má rád Masterchefa, kde v porotě zasedají vynikající a charismatičtí Gordon Ramsay, Joe Bastianich a Graham Elliot, tak mu tenhle amatérský, ubohý a laciný pokus od tandemu Nova&Markíza zvedne žaludek. Rádoby drsní porotci působí nepřirozeně - to zřejmě z důvodu toho, že jim bylo nařízeno "buďte drsní" - a veskrze působí spíš směšně. Hodnotím sice po prvním díle, ale pochybuji, že názor změním. Česko-Slovenskou verzi beru jako naprostou urážku originálního Masterchefa!!!!! ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraničnú verziu som nevidel a tak som bol zvedavý, čo je to zač. Videl som v nejakej relácii alebo to možno bola nejaká upútavka tých porotcov a zdali sa mi ako príjemní ľudia. Potom prišla klapka a oni sa veľmi neprirodzene hrali na tvrďasov, síce sa navzájom tak presviedčali a nabíjali energiou, ale bolo vidieť, že to hrajú, aby utvorili atmosféru. Na veľa ľudí hovorili, že sú arogantní a pritom sa tak správali len oni. Najlepšie bolo, keď sa jeden snažil zhodiť súťažiaceho, ale on neurobil vôbec zlé jedlo a druhý porotca ho podržal a následne tak urobil aj ďalší a ten porotca sa mi zdal, že sa následne cítil trápne, lebo to také aj bolo. Skoro žiadne odborné vysvetlenia, iba urážky a otrasné vyhadzovanie jedla do koša. Tomu hovorím plytvanie jedlom, je to také snobské sa tak správať k normálnemu jedlu, za ktoré by dali v chudobných krajinách, kde panuje hlad veľmi veľa. Toto nie je o jedle, toto je skôr komerčná šou, navyše hrala už v úvode na city, keď pustili časť, ako chlapík rozprával, že mu zomreli rodinní príslušníci, čo doplnili príslušnou hudbou. Snažím sa byť objektívny a zároveň hovorím svoj osobný názor a preto je toto len ďalší otrasný pokus zaujať. Divím sa tým ľuďom, kde ich berú, prečo sa tam hlásia a čo sú zač, lebo toto je odpad. Týmto sa iba upevnila pozícia jednotky na smetisku v našej republike televízii Markíza. Naozaj úbohé! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama