Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Mitch196156 

všechny recenze uživatele

Nechápu takto malé hodnocení. V pravém panelu jsou jako podobné pořady označené Doktoři z Počátků, Gympl, Obchoďák, Cesty domů,Ordinace a Ulice.. ale na rozdíl od těchto, nebo spíše tohoto jednoho stejného konceptu, kde se mění jen a pouze jména postav a herci se navzájem prolínají, se Základka liší velice, spíše bych ji přirovnal ke Čtvrté hvězdě. Každý díl má jednoduchý děj, na který jsou nalepené vtipné scénky a hlášky. Základka si nehraje na nic víc, než je. Nemá se brát vážně, nepotřebuje stovky postav. Těch pár herců bylo výborné vybráno, hlavně Taťjana Medvecká hraje v poloze, ve které jsem ji snad dříve neviděl. ()

Profík odpad!

všechny recenze uživatele

co to ku... mělo jako bejt??? To je hrůza zoufale nevtipná a trapná. Normálně počítám zajíce po honu a nerecenzuju seriál po prvním díle, ale tohle je trochu moc velký wtf. A ty herce mám přitom rád, aspoň většinu. Fuj, jdu možná i přehodnotit Pánskou jízdu, která je proti tomuhle veledílo. Cca -10% (slovy mínus deset). ()

Reklama

Jevablo odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že si tady zjevně všichni myslí, to co já: tohle je prostě monstrózní shit. Celé je to naprosto nepravděpodobné a nereálné, scénář otřesný (a to byl první díl, výstavní skříň!!), prakticky jakékoli náznaky vtípků nedotažené a zoufale trapné. Proč byl dějepisář převlečený za faraona, to ví jen on sám. Jinak srandy kopec, bžunda k popukání a už mě u toho nikdy neuvidíte...P.S.: tuto recenzi píšu jen kvůli Mirce S. Vono jako dát takovémuto odpadu 65% a napsat, že nenuceně baví, to chce silný žaludek... ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Další seriálová česká sračka (zvlášť Prima je na ně expert) . Komediální seriál bez jediného vtipu. Ale tragédie není v tom, že ten seriál není vůbec vtipný. Tragédie je, že si autoři (a producenti) myslí, že vtipný je. A ty staré hudební hity v podkresu, to jako mělo být co ? Připomínám, že scénář napsala Tereza Dusová: další neschopná scenáristka na filmové a televizní scéně. Pamatujte si to jméno a zdaleka se mu vyhněte ! (P.S. Já bych ten scénář napsal líp). ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Áááááááááááááááááá.............ááááááááááááááááááááá...........ááááůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů....zase mě Klepl přes koule. Proč, proč si vždycky nemohu odepřít onu naději, že vznikne v českých (televizních) luzích a hajzlech něco lepšího, než obsah kuka vozu? Národe, pokračuj v debilnění, Langmajer - ses posral, ne? Sice jsi se dlouhodobě profiloval jako troglodyt, ovšem též jako poměrně solidní herec! Máš zapotřebí upisovati se Ďáblu? Díky Prozřetelnosti za Comeback. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Bob Klepl ztvárnění své postavy stylizoval po vzoru Homera Simpsona. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Scenáristka Tereza Dusová s režisérem již spolupracovala na seriálu TV Prima Přešlapy (od r. 2009). [Zdroj: televize.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama