Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T , stuntmanMIKE

Teď už zbývá jenom doufat, že se Sly chytne za nos pochopí, že tudy cesta nevede a vydá se jiným směrem. Já teď nechci přehnaně kritizovat napálil jsem tomu 5*, ale víte jak třikrát jsem jim to sežral, teď už bych chtěl prostě vidět nějakou změnu. Jo a vsadím se, že po týhle zkušenosti z únikem filmu, tak až bude čtyřka nepustí ven jedinou fotku, jediný teaser, jediný trailer. Poznáme to až půjdeme do kina a vlastně ani nebudeme vědět na co to jdeme kromě toho, že se to jmenuje Expendables 4 :-)

na příspěvěk reagoval j.linhi, stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tiez som bol v kine... ale ani nie tak kvoli podpore ako kvoli zazitku, ktory je v kine vzdy lepsi. Ja im to proste nezerem toto... oni to dojebu a potom budu este citovo vydierat s nejakym "so called fans" nech idu dopice... ked chcu machrovat so "so called fans" tak maju natocit film pre "so called fans" v Rku...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tohle je přesný - mladý lidi ten film nezajímá a nikdy nemohl a oni pak naserou ty fanoušky, který by do kina šly tím, že udělaj film v PG-13 a ještě tam obsadí mladý nesympatický hovada. Piráti můžou určitě za dost propadů, ale tím, že nasrali cílovou skupinu si můžou sami

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Taky jsem to viděl dřív a nic mi nebránilo si to užít v kině. Ale to že nějakej idiot nedává pozor a potom unikne takovej film je jejich chyba a můžou debilové nadávat jenom sobě. Ale ono je to naučí

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Já nechci tvůrce z ničeho podezírat, ale taky vidím příčiny neúspěchu někde trošku jinde. prostě koncept tohoto dílu lidi hodně rozdělil. Hodně lidí nasralo PG-13 nebo ti mladí cucáci, ale pravda hned je v záloze výmluva můžou za to PIRÁTI!!!

Ps já si to pochopitelně stáhnul a pak jsem do kina šel to je zase pro mě povinnost tenhle film podpořit, ale je spousta těch co to stáhnou a do kina už nepůjdou, ale zase moralizovat v dnešní době kdy ty nic neporušuješ a jenom využiješ možnosti si legálně stáhnout film to už mi příjde docela úsměvný.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T, stuntmanMIKE, Sabrewulf

Příspěvek byl smazán administrátorem.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

presne tak... teraz delaji machri a hajzli maji na chodbe... keby neboli kokoti a nenechali si ujkradnut DVD, tak to mohlo byt vsetko v cajku... A teraz sa hraju na strasnych moralistov lebo maju stratu jak prasa... ja im na to jebem pretoze ja na vyjabancov zidovskych v hollywoode nerobim... Vseci tam maju plnu rit prachov... A v prvom rade je ten unik a strata na ziskoch ich chyba a nie to, ze si to nejaky chudak pusti doma na telke, ked moze a nejde na to do kina...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pláčou hezky. Na druhou stranu je nevysvětlitelná stupidita a diletantství nechat si takovej film takhle nepochopitelně ukrást tři tejdny před premiérou. Tady by se Sly producent a studio měli teda sakra chytit za nos :-)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Problém je ten že v jedničce byl Roberts, Austin, Daniels a svým způsobem i Zayas (mimochodem Batista z Dextera ;-) a Lundgren,  to je 5 záporáků... Ve dvojce Van Damme a Adkins to už jsou jen 2..... a ve trojce je Mel sám, i když je výbornej na 10 klaďasů je to na hovno.

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Není to špatný návrh,ale možná byl lepší s tím,že Travolta by byl drogový baron a Sly a jeho tým by dostali od Forda zakázku ho odstranit.Potom co by útok na Travoltu nevyšel ,ale sejmuli by jednoho z jeho ochránců-což by byl jeden z těch hercu co si například vypsal by Travolta vypsal odměnu na Slyuv tým ,protože ho ohrožují a dozvěděl se od zkorumpovaného člena CIA což by mohl hrát třeba Douglas,že po něm Slyuv tým jde.Najal by si bývalého člena speciálních jednotek Rocka ,který pracoval po konci ve vládních službách pro majitele síti casin což by hrál Al pacino,jelikož Travolta s Al pacinem obchodovali ,protože drogy jely v ilegálních casinech ve velkým..Rock by přibral Cage a ještě někoho a šel by po nich.Sejmuli by Coutura Jet liho a a Crewse když by například někde měli sešlost v hospůdce.Sly na to konto jako oslabení týmu přivolal zakládajícího člena EXP Russella a šli by spolu s nasraným Arnoldem (za smrt společného parťáka Liho) po Rockovi a spol.Statham by sejmul Cage a v záverečné bitce když by Sly dostával na prdel od Rocka přišly na pomoc Arnie a Dolph a společně by ho umlátily.Tak třeba nějak tak no :-)))

na příspěvěk reagoval Lefty86

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

tak me ted napadlo ze by treba Ex serii pomohlo kdyby v kazdym filmu byli sice vsichni dedci, ale v kazdym filmu by hral prim nekdo jinej + by moh mit kazdej dil serie zapletku (alespon podobnou) z nekteryho z filmu ve kterym dedci hráli... 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Paulie88

Ono, co se týče starých a nových akčňáků, tak jeden ze zásadních rozdílů je třeba ten, že zatímco se dřív dělalo všechno poctivě technicky s pyrotechnikama a vozítky, dneska se skoro všechno (čest výjimkám) dělá přes CGI. Na druhou stranu si s digitálem můžou dovolit úplné WOW šílenosti. Problém E3 je ale ten, že nemá ani starou dobrou poctivou techniku, ani CGI WOW momenty. Má jen CGI hnus.

Johnny_SVK

Johnny_SVK (hodnocení, recenze)

ako vidím tak "moje" kino ma neprestáva prekvapovať po nepremietajúcich podtitulkových scénach 
a krv vo filme bude až na DVD ?

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama